Showbyznys

17. října 2023 14:53

Josef Šťastna

Skandál v Clash of the Stars: Známý zápasník byl obviněn z braní tvrdých drog

Marek Valášek se s partnerkou snaží o miminko

V rámci dalšího turnaje organizace Clash of the Stars poměří síly Marek Datel Valášek a Jaroslav Security Kotlár. Už dnes je jasné, že oba borci si nic nedarují. Valášek nyní také uvedl, že si myslí, že Kotlár není čistý.

Jedna věc je jistá – oba borci si půjdou tvrdě po krku. S ostrými verbálními výpady už Datel začal, když fanouškům sdělil, že si myslí, že Kotlár na něčem jede. Datel se zaklíná, že mu jde hlavně o čistotu sportu, který tolik miluje.

„Tohle je osobní a také to podle toho bude v té kleci vypadat. Jdu tam za sebe a také za všechny lidi, které Jarda v životě zradil, máte se na co těšit. Díky všem lidem za podporu, udělám vše pro to, abych vás nezklamal,“ avizoval na sociálních sítích Datel.

Na TikToku se objevilo video, na kterém Datel konfrontuje Kotlára s tím, že prý před sportovními výkony užívá tvrdé drogy. Datel se přes telefon spojil s influencerkou Chloe Heart a zeptal se jí, co dělal Kotlár před tiskovkou. Chloe řekla, že si Kotlár dal pár lajniček koksu, aby nebyl tolik nervózní. Na celý spor upozornil web Vipstar.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězda Clash of the Stars odhalila šílené plány. Po vítězství chce zamířit do Oktagonu

Kotlár se samozřejmě proti ostrému výpadu bránil. „To je moc, takže ze mě udělali feťáka,“ zněla hysterická reakce. „Díky Chloe, tím si u mě skončila. Jsi ta největší děvka, jakou jsem kdy viděl,“ vztekal se Kotlár.

Podívejte se také na podcast Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky Marek Valášek droga Clash of the Stars Jaroslav Kotlár

Přečtěte si také