Youtubeři

11. října 2023 20:32

Josef Šťastna

Datel prožil těžké hodiny. Měl strach, že jeho chlupatý přítel se už nepostaví

Marek Valášek se s partnerkou snaží o miminko

Hodiny plné strachu, kdy se slzy draly do očí, má za sebou Marek Valášek známý pod přezdívkou Datel. Influencer se na Instagramu podělil o zážitek, jak se strachoval o chlupatého člena rodiny.

Marek Valášek v poslední době prožívá hezké dny a hlavně se těší na roli otce, protože jeho partnerka Bára Stříteská je v pokročilém stadiu těhotenství. Nyní ale populární Datel zažil hodně nepříjemné chvíle.

Po návratu z Bratislavy mu volala jeho maminka, že hodně zle je na tom Datlův pejsek Sam. Od rána nebyl schopný udržet se na nohou. Marek se bál, že jeho chlupatý přítel se už nepostaví. „Nemohl chodit, odnesl jsem ho do auta a pokračovali jsme směr veterina. Po cestě jsme volali a nahlásili, co se děje, aby na nás čekali,“ podělil se s fanoušky o dramatické okamžiky.

Samovi na veterině vzali krev a také ho poslali na ultrazvuk. Po hodině na klinice dokázali lékaři pejska postavit, pak se pomalými krůčky vydal pít. „Žádná otrava nebo zlomenina to naštěstí nebyla, pravděpodobně nějaké nervové zakončení a prochladnutí,“ sdělil fanouškům Marek.

V tu chvíli z něj spadla největší vlna stresu. Došlo mu, že měl obrovský strach, protože Sam je prostě člen rodiny. „Ke zvířatům se musíme chovat hezky, stejně jako k sobě, nikdy totiž nevíme, jak vážný problém můžou mít,“ zakončil Marek svou hlubokou úvahu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také