Showbyznys

5. listopadu 2023 18:36

Josef Šťastna

Datel a jeho partnerka Bára oznámili pohlaví miminka. Oba se na potomka moc těší

Marek Valášek se s partnerkou snaží o miminko

Kontroverzní youtuber Marek Valášek, který se proslavil v reality show Like House, a jeho partnerka Bára Stříteská oznámili fanouškům, že se jim narodí kluk.

Barbora Stříteská, účastnice první série Like House, a její partner Marek Valášek se začínají chystat na životní období, které jim zcela změní životy. Svým fanouškům na Instagramu ale slíbili, že všechny velké životní okamžiky budou dál sdílet na sociálních sítích.

Datel, jak si Marek říká, oznámil, že dítě je plánované, dvojice se o potomka začala snažit na začátku roku, zadařilo se tedy docela rychle. Pohlaví miminka bylo dlouho utajované, nakonec ale se dvojice rozhodla, že svým sledujícím prozradí, zda se narodí holčička či kluk.

„Ať už to bude chlapeček, či holčička, budeme ho/ji milovat nejvíce, jak to jen jde a snažit se, aby měla/a nejlepší život, jaký může mít,“ slíbila dvojice na Instagramu. Nakonec mají oba velkou radost z toho, že se jim narodí kluk!

Marek také dodal, že těhotenství berou oba velmi zodpovědně a věří, že budou skvělými rodiči. Zároveň Datel už naplánoval, že radost chce dál sdílet se svými fanoušky, které na Instagramu má. Jaké jméno klučina dostane? Jisté je, že i toto Datel na instáči pořádně prodá.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Marek Valášek Influencer Like House

Přečtěte si také