Showbyznys

7. září 2023 14:58

Josef Šťastna

Hanychová je prý zralá na facku. Soukup promluvil o nevěře a omluvil se Tereze

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Roky si hrála na bulvární královnu a těžila z toho, že se umí dostat přes skandály do médií. Se Soukupem dokonce pomlouvala řadu kolegů. Agáta Hanychová ale nyní prosí o klid a shovívavost. Přesto jí někteří kolegové z celebritního rybníčku vzkazují, že je zralá na facku.

Agáta Hanychová ušla velký kus cesty a místo bulvární královny se nyní snaží stylizovat do role trojnásobné matky, která žádá o klid s tím, že se musí postarat o rodinu. Ne všichni ale hodlají tuto proměnu akceptovat a neberou žádné ohledy na to, že Agátě zkrachoval další milostný vztah. V redakci jsme ani nedokázali dopočítat, s kolika lidmi Agáta za posledních deset let randila.

Jisté je, že rozhodně neobměkčí modelku Simonu Krainovou a jejího manžela Karla Vágnera. Rivalita mezi Agátou a Simonou se datuje od té doby, co si mezi sebou prostřídaly hokejistu Jirku Hudlera. Simona Krainová po Agátě jde a nic jí nedaruje.

„Já si myslím, že když by truchlila nad svým zkaženým, zpackaným vztahem, tak by neměla čas komentovat ostatní životy,“ vzkázala přes eXtra.cz Agátě Krainová a dodala, že Aguš by potřebovala flákanec.

„Já si myslím, že by konečně měla dostat facku, aby se probrala a začala se věnovat dětem. Měla by se věnovat rodině a své upadající kariéře a přestat se starat o druhé,“ dodala Simona Krainová, která je ve svých padesáti letech spokojenou maminkou dvou krásných kluků a oddanou manželkou.

Soukup se omluvil Tereze

I když Agáta uvedla, že věří, že i po rozchodu budou se Soukupem skvělými rodiči malé Rozárky, tak realita je komplikovanější. Podle webu eXtra.cz se Soukup ve svém podnikání plácá od zdi ke zdi a jeho nerudnost také pomohla k tomu, že Agáta řekla výrazné DOST.

„Agáta je máma tří dětí a potřebuje pro ně fungovat. Jenže za situace, kdy Jaromír hasí tolik požárů, řeší tolik věcí najednou a zcela to ovládá i jeho chování a fungování doma, kdy přicházel úplně rozmontovaný, vypsychovaný a vystíhovaný ze všech starostí v byznysu a přenášel to dál, takže tam bylo fakt dusno k nežití, by to dál nezvládla. Aby se pak třeba někde klepala, to nejde. Musela to ukončit,“ sdělila bulváru Agátina kámoška, která situaci mapuje.

Navíc je vidět, že Soukup nepřestal myslet na svou bývalou partnerku, kterou jeden čas byla Tereza Mátlová. Mediální magnát se Terezce omluvil, že byla zatažena do mediálních spekulací o nevěře.

„Minulý týden se rozběhla zpráva, že jsem byl prý Agátě nevěrný s Terezou Mátlovou, se kterou jsem měl dříve vztah. Neviděl jsem ji rok a půl. Nevím, co to má znamenat. Někdo si to vymyslel, aby mi ublížil a samozřejmě také Agátě. To mě štve,“ uvedl na Barrandově Soukup s tím, že se musí omluvit.„Terezo, promiň, ale já za to nemůžu,“ dodal Soukup, na kterém bylo vidět, že je poslední dobou zdrchaný z celé řady věcí, které nejdou podle jeho plánu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také