Showbyznys

31. srpna 2023 09:12

Josef Šťastna

Partnera Agáty Hanychové vyděsila zásahová jednotka. Ozbrojenci hledali u Soukupa kokain?

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Partner Agáty Hanychové popsal scénu, která ho opravdu vyděsila. Jaromír Soukup se na svém Instagramu rozpovídal o tom, že ozbrojenci u něj hledali drogy. Nic nenašli, Soukup drogy nebere.

Mediální magnát Jaromír Soukup se fanouškům svěřil se zážitkem, který s ním velmi zamával. Když se v úterý vracel z práce, tak ho zastavila policejní jednotka s tím, že musí prověřit, zda nemá u sebe drogy. Soukup je přesvědčený, že policie šla do akce na základě udání? Jenže u Soukupa nic nenašli.

„Všechny testy byly negativní, já drogy zásadně odmítám. Policisté se sebrali a odjeli. Je ale neuvěřitelný, že na mě vystartuje zásahová jednotka v devět hodin večer se šesti plně ozbrojenými policisty a chtěli mě zavřít. Je to absolutní nesmysl,“ rozčiloval se Soukup.

Po čem policie šla? Hledali kokain? Nebo tablety extáze? To Soukup neprozradil, protože to sám zřejmě neví. Faktem je, že je pořádně vytočený.

„Ti nadřízení těch kluků asi měli smůlu a byli nejspíš smutní, protože evidentně měli jiné zadání. Co všechno se v tomhle státě může stát, to je neuvěřitelné,“ dodal Agátin přítel. Policie se k údajnému zásahu proti drogám nevyjádřila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také