Showbyznys

14. srpna 2023 10:58

Josef Šťastna

Bradavky jí zakrývala jen pěna a pivo. Zcela nahá Monika Binias rozhicovala fanoušky

Štiky (10): Dojatá Monika

Matka Ornelly Koktové (30) a Charlotte Štikové (27) svérázná Monika Binias (51) se nikdy netajila tím, že se nahoty nebojí. Po boku manžela Petra (26) jen kvete a fanouškům dala nahlédnout, jak si užívá lásku nejen ve vaně.

Monika Binias vychovala Ornellu Koktovou a Charlotte Štikovou a nyní jako rádkyně a koučka předává moudrost ženám, které potřebují najít smysl svého života či získat nový impuls. Vztahovou koučku na Instagramu sleduje 16 tisíc fanoušků a fanynek. Dámy čekají životně důležité rady, muži zase trpělivě čekají, co Monika na internetu odhalí a ukáže.

Kdo by chtěl pohlednou Moniku pozvat na rande nebo na víkend do luxusního hotelu, tak by ale narazil. Monika je věrná svému manželovi a netají se tím, že po boku svalnatého sportovce je velmi spokojená.

„Ve vztahu nesmí být stereotyp. Je dobré podnikat výlety, cestovat, sportovat... Důležité je, aby ti dva měli podobné záliby, které je spojují, ať už je to ten sport, či divadlo. Můj muž jde například do Louvru a opravdu ho to zajímá. Důležitá je ale i ta domácí pohoda, aby žena uměla vytvořit domov, aby bylo uklizeno, navařeno, aby ten muž doma našel skutečný domov... Když se po celém dnu vrátí, aby ho to doma prostě pohladilo,“ popsala pro Prima Ženy dáma, která zazářila v reality show Štiky.

O tom, že Monika umí svého manžela rozmazlovat po všech stránkách, nemusí nikdo pochybovat. Blonďatá dáma nyní ukázala pořádný kus ze svého soukromí. Sledujícím dala nahlédnout, jak si s manželem užívají pivní koupel.

Kdyby nebylo pěny, tak by na sledující vypadly výrazné bradavky. Monika a její manžel si soukromí vychutnali v luxusním hotelu. „Úžasný relax a přitom je to zdravé,“ napsala spokojená žena, která je ráda, že nežije v Praze, ale našla klidný domov ve Švýcarsku.

Sdílejte článek
Štítky Německo manželství vztahy manželé Praha Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková Petr Binias

Přečtěte si také