Showbyznys

15. srpna 2023 11:10

Josef Šťastna

Druhé dítě půjde na svět císařem. Láska k synovi po porodu nepřišla, tvrdí Angie

Influencerka Angie Mangombe a její partner Pepa Kůrka pečují o syna Rafaela, který se narodil v neděli 8. července. Na soužití s prvním potomkem si museli oba trošku zvykat. Angie nyní prozradila, že hned po porodu k maličkému žádnou velkou lásku necítila.

Výrazná influencerka Angie Mangombe, která se proslavila například v reality show Like House, nemá problém otevřeně mluvit o tom, jak prožívá mateřství. Několikrát dala najevo, že nepatří a nikdy nebude patřit k ženám, které hodlají svým dětem obětovat celý život. Mnoho svých sledujících zaskočila, když ještě v šestinedělí odložila miminko na hlídání k babičce a vyrazila s partnerem na víkendové radovánky do wellness.

„Jsem ráda, že o svém životě můžeme rozhodovat jen my sami. A my jsme se rozhodli, že je hodně důležité, abychom nezapomínali na náš vztah, a to i při tom, že máme dítě. Je to práce, a to celoživotní. Pokud tedy chceme, aby nám vztah vydržel dlouho, a to chceme. Rafael bude mít šťastné rodiče a to se rovná šťastné dítě. Rýpejte si, jak chcete. My máme v tom, jak má náš život vypadat, jasno,“ uvedla Angie na svém Instagramu. To byla reakce, která ze židle zvedla obrovské množství žen. S drsnou kritikou novopečené matky ale přispěchali i někteří muži.

Příště půjdu na císaře, oznámila Angie Mangombe

Influencerka nyní na svém Instagramu přiznala, že má za sebou opravdu náročný porod. Prý si sáhla na dno. „Představovala jsem si to jako Hurvínek válku. Myslela jsem si, že přijdu, najednou prdne voda, rodíme, doktoři uvidí hlavu a najednou je dítě na světě... Ale ne! První den jsem začala mít kontrakce po půlhodině, druhý den byly kontrakce po pěti minutách, ale ještě furt jsem to vydržela do třetího dne, kdy jsem vyrazila do porodnice v Ústí. Tam už mi řekli, že už mě domů nepustí a že dnes rodím,“ popsala barvitě s tím, že plodovou vodu musela lékařka nechat vytéci pomocí speciálního háčku.

Angie si je prý jistá tím, že kdyby v budoucnu měla ještě další dítě, zvolí určitě císařský porod. „Toto pro mě byla naprosto traumatizující zkušenost v životě,“ dodala k porodu žena, kterou na Instagramu sleduje více než 80 tisíc fanoušků.

Mangombe také před fanoušky netají, že mateřská láska se v jejím případě dostavila až časem. Na syna si musela chvíli zvykat. Bezedná láska k miminku rozhodně nepřišla hned s porodem. „S malým jsme se museli sjednotit,“ dodala influencerka, která několikrát v minulosti dala hlasitě najevo, že do svého života si od sledujících mluvit rozhodně nenechá.

Chybí vám LIKE HOUSE? Tady si oblíbenou reality show můžete připomenout:


Přečtěte si také