To jsi matka? Dej ho do baby boxu! Mangombe schytala spršku nenávisti za odložení syna

Exotická kráska Angie Mangombe, která se proslavila například v show Like House, není podle části fanoušků dobrou matkou. Na Instagramu se strhla vlna nenávisti, protože Angie netráví veškerý čas s malým miminkem.

Nepřehlédnutelnou influencerku Angie Mangombe si nejspíš diváci pamatují jako jednu z nejkrásnějších účastnic reality show Like House, kráska také bojovala na dvou večerech organizace Clash of the Stars.

Nyní by se na plný úvazek měla věnovat miminku, v červenci přivedla na svět syna Rafaela. Tatínkem je model Pepa Kůrka. Angie se ale rozhodla, že nebude klasickou matkou, která sedí pouze u kolébky a stará se na sto procent o blaho potomka. Naopak se rozhodla, že bude dál žít na plné pecky.

Jen pár dnů po dovolené rodiče odjeli na wellness pobyt a miminko strčili na hlídání babičce. „Jsem ráda, že o svém životě můžeme rozhodovat jen my sami. A my jsme se rozhodli, že je hodně důležité, abychom nezapomínali na náš vztah, a to i při tom, že máme dítě. Je to práce, a to celoživotní. Pokud tedy chceme, aby nám vztah vydržel dlouho, a to chceme. Rafael bude mít šťastné rodiče a to se rovná šťastné dítě. Rýpejte si, jak chcete. My máme v tom, jak má náš život vypadat, jasno,“ uvedla Angie na svém Instagramu.

Strhla se samozřejmě obrovská kritika, kterou influencerka ještě přiživila, když na sociální sítě umístila vtipnou fotku ze zoologické zahrady. Vysmátá Angie vzkázala lidem, ať se neberou tak vážně.

„Že jsi odjela od novorozence je prostě prasárna. Ať si to obhajuješ a odůvodňuješ, jak chceš, to je bez debat. Touhle fotkou jsi ale klesla na úplné dno totální blbky. Protože tohle je výsměch matkám, které by to mimino neopustily, protože být s ním je prostě přirozený, a tak to má být. A vysmíváš se ve finále i těm dětem, které tu mámu potřebují. Běž radši najít nejbližší baby box,“ napsala jedna ze sledujících. Další reakce byly ještě drsnější. Lidem prostě vadí, že Angie jim ukazuje, že umí trávit čas i bez svého maličkého syna.

Like House si můžete připomenout zde:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina Instagram Babybox Like House Angie Mangombe Josef Kůrka

Přečtěte si také