Angie Mangombe odložila dítě kvůli volnu a vzkázala Češkám: Jste vykydlé a vyřízené

Výrazná influencerka Angie Mangombe, která se proslavila například v show Like House, nedávno porodila prvního potomka a od té doby válčí s českými ženami, které ji kritizují za přístup k mateřství. Nyní vzkázala, že ty ženy, které přišly s kritikou, jsou nešťastné a vyřízené.

Angie Mangombe a její partner Pepa Kůrka se stali rodiči syna Rafaela, ale od prvního dne po porodu dávali najevo, že se nechtějí stát otroky svého miminka. Angie šokovala část svých sledujících na Instagramu, když během šestinedělí s partnerem odjela na wellness pobyt. Maličké miminko dvojice svěřila na hlídání babičce.

„Jsem ráda, že o svém životě můžeme rozhodovat jen my sami. A my jsme se rozhodli, že je hodně důležité, abychom nezapomínali na náš vztah, a to i při tom, že máme dítě. Je to práce, a to celoživotní. Pokud tedy chceme, aby nám vztah vydržel dlouho, a to chceme. Rafael bude mít šťastné rodiče a to se rovná šťastné dítě. Rýpejte si, jak chcete. My máme v tom, jak má náš život vypadat, jasno,“ uvedla Angie na svém Instagramu. To byla reakce, která rozdráždila další sledující, kteří začali Angie vzkazovat, že je špatnou matkou.

Angie Mangombe poslala Češkám další ostrý vzkaz

Mladá influencerka, kterou na Instagramu sleduje více než 80 tisíc lidí, si dál stojí za svým rozhodnutím, že nechce být otrokem svého syna. Je přesvědčená, že její ostré vyjádření plno ženám otevřelo oči a zlepší jim život.

„Překvapily mě zprávy typu, že jsem některým ženským otevřela oči, že vážně nemusí být otrok svého dítěte. A že mateřstvím život nekončí,“ uvedla v rozhovoru pro web VipStar.cz s tím, že vyrovnané a spokojené ženy by jí zlé komentáře určitě nenapsaly.

„Jsem 19 dní po porodu a vypadám dobře, jsem akční, mám zdravé mimčo a skvělého krásného partnera, který se stará. Ještě do toho mi přijela máma hlídat malého a pomáhat mi s ním a jela jsem si na wellness. Jasně, že to některé ženské, které jsou doma vykydlé a vyřízené a ještě k tomu bez partnera, štve. Ani jedna vyrovnaná žena by takové komentáře nepsala,“ dodala pro VipStar.cz naštvaná mladá maminka.

Like House si můžete připomenout zde:

Sdílejte článek

Přečtěte si také