Showbyznys

18. října 2023 08:52

Josef Šťastna

Eva Burešová vtipně utřela kluka, který se navážel do Přemka Forejta

Eva Burešová (30) znovu prokázala, že není jen skvělou herečkou a talentovanou zpěvačkou, ale také má výrazný smysl pro humor. S velkou sebejistotou odpálkovala fanouška, který se na Instagramu zkoušel navážet do jejího partnera Přemka Forejta (36).

Evu Burešovou sleduje na Instagramu téměř půl milionu fanoušků, to je obrovská masa lidí a je jasné, že se mezi nimi najdou také jedinci, kterým chybí duševní rovnováha i životní zkušenosti.

Jeden takový mladík, který o sobě tvrdí, že je mu sedmnáct let, se rozhodl, že bude reagovat na nejnovější fotku, kterou Eva uveřejnila. Na krásném černobílém snímku je herečka se svým životním partnerem Přemkem Forejtem.

„Nejhorší kuchař všech dob,“ napsal mladík pod fotku a myslel si, že je velmi vtipný. Ale daleko vtipnější byla Evička, která ho zkušeně odpálkovala.

„Běž vytvářet něco pro sebe a pro svůj úspěšný život. Hejty jsou možná moderní, ale zajímavějším tě nedělají,“ odpověděla elegantně Eva, která dodala, že mladík je ještě dítě a třeba z nenávisti časem vyroste, že mu určitě bude na jeho životní cestě držet palce.

Sdílejte článek

Přečtěte si také