Showbyznys

13. října 2023 08:27

Josef Šťastna

Jaromír Soukup se tulil k mladé rajdě a doufal v rande. Agáta se jen smála

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Mediální magnát Jaromír Soukup přestává být mediálním magnátem. Už nevlastní celou firmu, o polovinu přišel. Po rozchodu s Agátou Hanychovou ale dál touží žít a tulil se k hvězdičce, která se živí nahotou. Klaplo rande? Spíše ne.

Podnikání Jaromíra Soukupa občas připomínalo horskou dráhu, nyní ale frčí pořád jen dolů. Od rozchodu s Agátou Hanychovou neprožívá kdysi vlivný podnikatel úspěšné dny. Nyní se rozhodl, že je ideální čas začít se zbavovat svého impéria.

Soukup prodal polovinu mediální společnosti Empresa Media, která vlastní mimo jiné i Barrandov Televizní Studio a vydává časopisy Týden a Instinkt. Poloviční podíl získal majitel firmy Servis-25 Jan Čermák. Ten se také stal druhým jednatelem Empresy. Hodnotu transakce si obě strany ponechaly pro sebe.

Tulil se k mladé rajdě

Soukup je bez ženy, je bez poloviny své společnosti a také je bez nálady. Tu si pokusil zvednout tím, že do jednoho svého pořadu pozval kontroverzní Xholakys, která je známá tím, že na erotické platformě OnlyFans ukáže všechno, za co muži zaplatí. Soukup platit (zatím nemusel) Xholakys se k němu tulila dobrovolně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jakou vilu prodává Karel Janeček

„Kdo s kým vyrazí po této premiéře na rande?“ napsal Soukup k fotce, kterou pověsil na svůj Instagram. Podle bulváru se Agáta fotce jen smála. Je otázkou, zda by Xholakys šla na rande s někým, kdo prodal část společnosti. Spíše se tvářila, že objímání se Soukupem bere jako nevinný žertík.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Jaromír Soukup Agáta Hanychová OnlyFans Empresa Media Barrandov televizní studio Jan Čermák

Přečtěte si také