Showbyznys

11. října 2023 11:26

Josef Šťastna

První nahá fotka! Sara Sandeva sklízí chválu za prsa i skvělou postavu

Sara Sandeva (26) patří k nejpohlednějším herečkám v Česku. Protože je velmi talentovaná, tak na sebe nepotřebuje strhávat pozornost nahými fotkami, jako to dělají některé její kolegyně. Nyní ale udělala výjimku.

Sara Sandeva patří k cudným herečkám a dosud si její nahé tělo mohl užívat hlavně její přítel Jakub Prachař. Nyní ale sympatická herečka potěšila i svoje fanoušky na Instagramu, kde ji nasbírala více než 150 tisíc sledujících.

Sandeva totiž ve spolupráci s kadeřníkem Michalem Zapomělem vytvořila limitovanou edici noční posilující masky ve formě mlhy. Tedy přípravek, který ocení nejen herečky. Sara je přesvědčená, že svléci se kvůli propagaci výrobku bylo skvělé rozhodnutí.

„Vymyslela jsem to já sama, protože ta péče je noční a chtěla jsem, aby to bylo čisté a o těch vlasech. Myslím, že se to povedlo a je to stále elegantní a decentní. Bylo to poprvé a na dlouho naposledy. Nic vulgárního bych neudělala,“ vysvětila herečka pro web Super.cz, proč se rozhodla přípravek propagovat pomocí odhaleného těla.

Když Sara snímek na Instagramu uveřejnila, tak ale řada lidí produkt vůbec neřešila, ale naopak posílali pochvalné komentáře. Pro ženy je Sara dokonalou herečkou se skvělou pletí, muži pak obdivovali tvar poprsí. Je možné, že v budoucnu herečka odhalí více.

Sdílejte článek

Přečtěte si také