Showbyznys

10. října 2023 21:37

Josef Šťastna

Taťáno, už to pochop, Ondra se nevrátí! Kuchařová si zase vzala do pusy Brzobohatého

GLOSA: Taťána Kuchařová (35) by se měla v životě posunout a přestat myslet na svého exmanžela. Ondra Brzobohatý (40) má novou manželku, kterou se stala okouzlující Daniela Písařovicová (44). Kuchařová by měla pochopit, že některé vlaky prostě odjely a v žádné příští stanici na ni nečekají. Pak se jí uleví. A bulvárním novinářům také.

Nejdříve se hádali, pak přišel rozchod, po rozchodu přišel rozvod a nyní má Ondra Brzobohatý novou manželku, když si za manželku vzal moderátorku Danielu Písařovicovou. Taťána Kuchařová může dál tvrdit, že bude chtít požadovat také církevní rozvod, ale anulace sňatku ve Vatikánu zajímá ve skutečností jen ji a pár jejích skalních fanynek. Ondrovi je nějaké papežské posvěcení úplně jedno, ten už zřejmě pracuje na tom, aby s Danielou založili rodinu.

Chápeme, že pro Miss World, která dosud měla všechno, na co si ukázala, musí být po psychické stránce dost frustrující, že jí utekl prima chlap. Jenže Kuchařová není malá holčička, pomalu jí táhne na čtyřicet a měla by si uvědomit, že jsou hračky, které si vydupat nemůže. A také by se měla o Brzobohatého přestat otírat v každém rozhovoru, který se rozhodne novinářům poskytnout.

Nedávno se v magazínu Showtime chtěli Kuchařové zeptat, jak vlastně žije, zda je v pohodě a jestli už zavadila o nějakého fajn chlapa. Než se stačila reportérka nadechnout, tak Kuchařová si zase do pusy vzala Ondřeje.

„Po nebožce manželce mi zbyly doma paruky,“ řekla Kuchařová do kamery s narážkou na to, že Brzobohatý se občas převléká za ženu a nechává si říkat Tiffany Richbitch. Pak se misska začala naoko omlouvat, že to byl přeci jen žertík. Reportérka jen koukala a diváci u televize si pomysleli něco o tom, že Kuchařová by se měla jít projít na čerstvý vzduch.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí miliardář Karel Janeček

Táňo, Ondra se už nevrátí. A kdyby se náhodou stal zázrak a on se s Danielou rozešel, tak si určitě nebude hledat ženu, která takto trapně mediálně dolejzá. Tudy cesta nevede pro gentlemany a rozhodně ne pro dámy, které byly kdysi Miss World.


Přečtěte si také