Xholakys prošla výraznou proměnou. Jak se vám líbí její sexy křivky?

Valérie Holáková alias Xholakys patří mezi nejvýdělečnější dívky na erotické platformě OnlyFans. Teď se pochlubila svými sexy křivkami a fanoušci opět šílí.

Xholakys rozhodně nepatří mezi velké stydlivky, alespoň co se odhalování na internetu týče. Na OnlyFans si totiž díky svým erotickým fotografiím přijde na pořádný balík a řadí se mezi nejvýdělečnější profily. V podcastu A-Cast se v minolosti svěřila, že si měsíčně přijde až na 3 miliony korun.

Mohlo by vás zajímat: Česká OnlyFans kráska Xholakys oslavila narozeniny. Jak to vypadá s její rakovinou

Její postavu obdivovalo mnoho mužů i žen, ale ona sama nebyla tak úplně spokojená. Dříve se totiž svěřila s tím, že by ráda nabrala, ale až doposud se jí to nedařilo. Vždy patřila spíše mezi štíhlejší. Její fanoušci si ale po nedávném příspěvku všimli, že se v tomto směru u Xholakys něco změnilo. Její tělo už totiž vypadá mnohem více žensky a nechybí sexy křivky.

Fanoušci jsou potěšení

Xholakys se o svou proměnu podělila na svém Twitteru, kam umístila několik velice odvážných snímků. „U mě je to glow up, že jsem přibrala,“ napsala k sérii fotografií, na kterých si zakrývá prsa rukou. Fanoušci ji za její novou figuru pochválili. „Super!“ píše například jeden uživatel. „Jen tak dál baby,“ podporuje Xholakys další věrný sledující.

Čtěte také: Xholakys se vysmála Sugar Denny: Kluci s tebou spí jen kvůli tomu, že jsi extrémně tlustá

Pětadvacetilá hvězda sociálních sítí v minulosti dříve veřejně promluvila o svých psychických problémech. Pokusila se dokonce o sebevraždu. Teď má ale našlápnuto na lepší zítřky. V rozhovoru pro eXtra.cz se svěřila s tím, že chce s OnlyFans do tří let skončit a aktuálně plánuje nastoupit na medicínu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také