Showbyznys

18. října 2023 14:51

Josef Šťastna

Xholakys varuje mladé holky před erotikou. Kdo si sáhne na velké peníze?

Valerie Holáková, která se proslavila pod přezdívkou Xholakys, patří mezi nejlépe vydělávající Češky na erotické platformě OnlyFans. Valerie se ale nyní rozhodla varovat mladé dívky, aby si uvědomily, že cesta k rychlému výdělku může přinést řadu problémů.

Valerie patří bez diskuze k nejznámějším ženám, které odhalují nahé tělo na erotické platformě OnlyFans. V minulosti v podcastu A-Cast přiznala, že si díky odhalování svého těla vydělá měsíčně i 125 tisíc dolarů, což jsou asi tři miliony korun. Přesto nyní Xholakys varuje mladé dámy, aby si dobře rozmyslely, pokud se na tuto dráhu plánují vydat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Xholakys se prý pokusila o sebevraždu

„V dnešní době je takový trend, kdy si holky řeknou, že už jim je osmnáct, založí si OnlyFans a budou vydělávat penízky. Ale vůbec si neuvědomují, že si tím zavřou dveře skoro všude a jaké to má následky, ať už se jedná třeba o hledání budoucího partnera. Řekněte mi, kdo by chtěl chodit s holkou, která dělá OnlyFans,“ cituje mladou rajdu web Antiyoutuber.cz.

Podle Xholakys každá mladá dívka musí počítat s tím, že OnlyFans jí totálně překope celý život. Nahý obsah se totiž brzy dostane k příbuzným dotyčných dívek a také k příteli. Podle Xholakys je téměř nemožné mít vedle OnlyFans hezký funkční vztah. Málokterý kluk snese, když jeho holka na internetu ukazuje úplně všechno.

Podle Valerie také řada mladých žen dělá chybu, když uvěří tomu, že díky penízkům z OnlyFans nemusí dělat nic jiného a třeba rezignují na vzdělání. První měsíc si třeba dívky vydělají desítky tisíc, ale to neznamená, že budou takto úspěšné dlouhodobě.

„Holky do toho skočí po hlavě a myslí si, že si vydělají velké peníze a nakonec nevydělávají nic, všechno se jim to pos*re. OnlyFans mají půl roku, potom to vzdají a skončilo jim to. Nedělejte to,“ vysvětlila Valerie, která si stojí za tím, že OnlyFans je ideální platformou pro ženy, které už mají třeba nějaké zkušenosti s pornografií a jen tak něco je nerozhodí.

Máte rádi podcast Hlasy zločinu? Podívejte se na díl, kde se probírají Stodolovi:

Sdílejte článek
Štítky nahota erotika OnlyFans xHolakys Valerie Holáková

Přečtěte si také