Youtubeři

9. října 2023 11:26

Josef Šťastna

Xholakys se vysmála Sugar Denny: Kluci s tebou spí jen kvůli tomu, že jsi extrémně tlustá

Valerie Holáková, kterou veřejnost zná jako Xholakys, se ostře pustila do Sugar Denny (vlastním jménem Denisa Kouřílková). Obě dámy se pohádaly kvůli tomu, zda i obézní holka může mít sex.

Možná se zdálo, že obě slečny dokážou na čas válečnou sekyru zakopat. Když se potkaly v rámci turnaje Clash of The Stars, tak si dokonce údajně podaly ruce. Jenže dnes je všechno jinak, opět se rozhořela dívčí válka.

Xholakys, která se proslavila hlavně na erotické platformě OnlyFans, měla Denisu obtěžovat nevyžádanými telefonáty, měl jí v tom sekundovat také Tadeáš Veselý. Sugar Denny si postěžovala, že už je toho na ni moc. To ale totálně vytočilo Holákovou, která se do Sugar Denny tvrdě pustila a nebrala si servítky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na Only Fans řádí také Simona Krainová

Naštvaná Valerie na plnou pusu řekla, že se jí vůbec nelíbí, jakým způsobem Sugar Denny propaguje obezitu. Není prý normální stavět kariéru na tom, že někdo vypadá jako neforemný kredenc. Na celý spor upozornil web Antiyoutuber.cz.

Sledovali jste LIKE HOUSE? Podívejte se na video s vítězkou:

„Libí se mi, že se typka obhajuje tím, že když někdo řekne, že o ni nikdo nemá zájem, ona tvrdí, že by ji vyprc*lo deset týpků. Víš, čím to bude? Protože jsi tlustá, extrémně tlustá, což je fetiš pro hodně lidí. Víš, jak končí 99 procent fetišů? Že tě oje*ou a pošlou do prd*le. To mi zní jako scénář, který se ti děje,“ řekla Holáková s tím, že nevěří, že by obézní Denisa mohla někoho opravdu přitahovat. Na závěr svého běsnění dodala, že obezita je nemoc a Kouřílková by měla začít se svou postavou něco dělat.

Sledujte podcast Hlasy zločinu? Podívejte se na video:

Sdílejte článek

Přečtěte si také