Sugar Denny

28. června 2023 14:04

redakce Prima Lajk

Kontroverzní Sugar Denny přiznala psychické problémy. S čím hodlá youtuberka skončit?

Ostře sledovaná influencerka na sociálních sítích přiznala, že jí byly diagnostikovány psychické problémy a zažila nejhorší chvíle svého života. Jak hodlá kvůli tomu změnit svůj život?

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se na internetu prezentuje jako velmi sebevědomá osoba, která se nebojí konfrontací a na plnou pusu říká, co si o tom druhém myslí. Ostatně kvůli svým názorům a chování si už nadělala solidní řádku hejtrů. Jenže jindy neohrožené influencerce není v posledních týdnech moc do zpěvu. Přiznala totiž, že jí byla diagnostikována úzkostná porucha a také ADHD. K problémům s psychikou se přiznala poté, co ji mnozí lidé napadali za její podivné vystupování během pátého Clash of the Stars. Youtuberka odvětila, že tehdy věděla o svém stavu teprve pár dní a začala brát prášky.

Nejhorší moment v životě

Jenže jak se zdá, tak její stav se zatím příliš nelepší a úzkostné stavy mají za následek, že jí dělá potíže být ve společnosti či ve větším počtu lidí. Minulou sobotu totiž se svým kamarádem, influencerem Tadeášem Kuběnkou, pořádala v Praze SugarBombex. Místo velkého užívání ovšem Denny zažívala obrovské trápení. Údajně se totiž na akci zhroutila a její nejbližší ji museli utěšovat v zákulisí. „Nevím, jestli to byl panický záchvat nebo něco jiného, ale byl to jeden z nejhorších momentů mého života,“ svěřila se youtuberka na Instagramu.

Dodává, že chodit na akce ji sice baví, nechce být ale hvězdou pódia, kvůli čemuž se dostává do značného stresu. Pořádání akcí chce proto na nějaký čas omezit. „Přerůstá mi to přes hlavu, je to velký tlak. Nejsem člověk, který má rád davy lidí a chtěl by být takhle středem pozornosti,“ dodává Sugar Denny. Chce také prozatím vysadit alkohol a zkrátka se více věnovat sama sobě a dostat se do větší duševní pohody. Snad se jí to tedy podaří co nejdříve.

Sdílejte článek

Přečtěte si také