Showbyznys

19. února 2024 10:14

Josef Šťastna

Matka Agáta lítá v alkoholu, naznačil Soukup. Dopitu našel rozvaleného v obýváku

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Válka mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54) se dostala do horké fáze. Hlavně mediální magnát se přestal hlídat a začíná říkat, co si o bývalé partnerce myslí. Pořádnou čočku také schytala Agátina matka Veronika Žilková.

Hanychová a Soukup se začali na plné pecky přetahovat o dceru Rozárku a veřejnost se baví. Oba dva bývalí partneři mají rádi zájem novinářů, proto tahají na veřejnost věci, které normální rodiny řeší v tichosti.

Soukupa naštvalo, že netušil, co se děje s jeho dcerou, kterou měla hlídat babička Veronika Žilková. Ta ale šla na divadelní představení a maličkou strčila na hlídání k chůvě. To se Soukupovi vůbec nelíbilo a povolal do akce policisty. Naštvaná Žilková si pak chtěla dokonce stěžovat ministrovi vnitra Rakušanovi, ten se jí ale vysmál. Vít Rakušan herečce vzkázal, ať si doma udělá pořádek a že jí přeje, aby si dořešila všechny rodinné spory.

Soukup později uznal, že babička může jeho dceru hlídat, ale musí o tom být předem informován. „Paní Žilková nemá právo pečovat o Rozárku bez mého souhlasu. Soudní spory a odloučení od mé dcery zahájila její dcera, paní Dopitová, tak si nemůže stěžovat, že trvám na dodržení pravidel určených soudem,“ uvedl Soukup s tím, že nemohl tušit, že Žilková strčí Rozárku další osobě. Jaromír Soukup tvrdí, že nevěděl, co se s Rozárkou děje. Navíc prý nebylo možné se telefonicky s Žilkovou spojit a zjistit, jaká je reálná situace.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

„Paní Žilková píše, že mám její číslo. V tom má pravdu. Co však opomněla, je fakt, že si mě zablokovala poté, co jsem ji požádal o pomoc při řešení opakovaných alkoholických excesů její dcery,“ dodal Soukup s tím, že Agáta má problémy s pitím.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hanychová promluvila porodu. Překvapila oznámením o dalším dítěti

Dopitu jsem našel rozvaleného, uvedl Soukup

Jaromír Soukup také uvedl, že s Žilkovou má minimální vztah a nezapomněl se zmínit, jak to má s Mirkem Dopitou, který se stal Agátiným manželem.

„Žilkovou jsem viděl čtyřikrát v životě, z toho jednou v televizi. Tchyně století mne pozvala jednou za rok a půl na oběd,“ uvedl Soukup a také zmínil, jak vnímá Mirka Dopitu. „Dopitu jsem viděl dvakrát. Jednou na bizarním paintballu k narozeninám jeho syna, kde neřekl nic kromě slova pivo, a pak jsem ho našel po narození Rozárky rozvaleného v obýváku, že si jako přijel pro syna Kryšpína,“ popsal naštvaný Soukup. Jisté je, že tato rodinná show ještě nekončí a cirkus bude pokračovat.

Podívejte se, jak Soukup bojoval v Clash of the Stars:

Sdílejte článek

Přečtěte si také