Victoria spala se svým bratrem. O incestu se dozvěděla díky školnímu srazu

Američanka Victoria Hill se v reportáži pro CNN podělila o svůj děsivý příběh. Vyšetření u lékaře a návštěva školního srazu jí převrátily život vzhůru nohama. Victoria se dozvěděla, že jeden z jejích bývalých milenců je jejím bratrem.

Na přelomové životní zjištění přivedla Victorii návštěva lékaře. Nechala si provést genetické vyšetření a zjistila, že se svými rodiči nemá shodu. Po rozhovoru s rodiči se pak už jen potvrdilo, že se narodila díky umělému oplodnění. Jenže to nebylo zdaleka všechno. Američanka později zjistila, že po světě běhá několik jejích sourozenců. S jedním z nich měla dokonce poměr.

„Nejenže muž, kterého celý život považovala za otce, nebyl jejím biologickým otcem, ale ukázalo se, že má hned několik sourozenců,“ napsala CNN.  Matka mladé Američanky měla problém otěhotnět, proto podstoupila umělé oplodnění. Testy prokázaly, že lékař Burton Caldwell využil k umělému oplodnění vlastní sperma, aniž by o tom matka Victorie věděla a dala k tomu souhlas. Caldwell během své praxe takto nezodpovědně postupoval opakovaně.

Na třídním srazu jí došlo, že ve hře je i incest

Nejhorší odhalení pro mladou ženu ale přišlo o pár měsíců později. Victorie svůj příběh popsala na srazu spolužáků ze střední školy. Většina byla udivena, ale její bývalý přítel byl opravdu hodně zaskočený. „Vypadal, jako by mu něco šrotovalo v hlavě. Potom mi řekl, že i jeho rodiče vyhledali pomoc s početím na klinice pro léčbu neplodnosti,“ popsala Victoria a s tím, že i ona dostala velkého brouka do hlavy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivý příběh z USA: Spala jsem se svým bratrem, říká žena. Netušili, že jsou příbuzní

O pár měsíců později jí spolužák sdělil šokující zprávu. „Jsi moje sestra,“ uvedl. Také on si nechal udělat test, který prokázal shodu s její DNA. „Spala jsem se svým nevlastním sourozencem,“ uvedla žena pro CNN. Traumatu se nemůže zbavit. Stačí, když si prohlíží fotografie cizích lidí a přemýšlí, kdo všechno mohou být její sourozenci.

Není se čemu divit. Kromě svého bývalého přítele v minulosti potkala i další nevlastní sourozence. „S jedním jsem chodila na základní školu. Naproti dvojčatům jsem bydlela v roce 2000, když jsem žila v Norwalku,“ poznamenala Američanka.

Její nevlastní sestrou je i Janine Pierson, která pro CNN popsala den, kdy se dozvěděla pravdu: „Bylo to, jako by se můj život zastavil,“ uvedla a dodala, že když vyšlo najevo, že je jejím otcem Caldwell, rozhodla se ho zažalovat, i přesto, že si uvědomovala, že nemá příliš šancí uspět.

V americkém Connecticutu totiž neexistují žádné zákony, které by podobný postup při umělém oplodnění řešily. Doktor Caldwell se zachoval velmi neeticky, ale jeho počínání nebylo podle tamější legislativy trestné. Lékař se bránil tím, že k použití vlastního spermatu sahal jen ve chvíli, kdy nebyl k dispozici žádný zmrazený vzorek a on odpovídal požadavkům na vhodného dárce. A rodiče mu prý byli vděční, že jim pomohl s početím.

Podívejte se na případ rodiny, kde docházelo k incestu:

Sdílejte článek
Štítky incest

Přečtěte si také