Virály

11. ledna 2024 11:27

Josef Šťastna

Petr z Chotěboře uškrtil milenku při sexu. Viděl jsem to v Kámasútře, hájil se

Krajský soud v Pardubicích začal posuzovat případ Petr V. z Chotěboře na Havlíčkobrodsku. Ten při sexu uškrtil milenku. U soudu uvedl, že škrcení bylo součástí sexuální praktiky, kterou viděl v Kámasútře.

Petr ženu potkal náhodně na vlakovém nádraží, prosila ho o cigaretu. Petr ženě nabídl, že u něj může přespat. Nakoupili vodku, tancovali, byla pohoda, večer směřoval k sexu.

První pohlavní styk proběhl standardně. Při druhé souloži začal Petr ženu přidušovat. Petr své milence uvázal kolem krku triko a začal utahovat.

„Četl jsem o tom v knížkách, že prý se při tom dosáhne lepšího orgasmu. Četl jsem to v Kámasútře. Zkoušel jsem to předtím i s jinými partnerkami a nikdy nedošlo k žádnému problému,“ cituje slova obžalovaného web iDnes.cz, který na kauzu upozornil.

Je otázkou, zda žena měla další orgasmus. Petr šel po souloži do koupelny. Když se vrátil, tak zjistil, že jeho partnerka nedýchá. Podle svých slov se ji pokusil oživit, to se mu ale nepovedlo. „Otočil jsem ji a začal ji resuscitovat. Stlačoval jsem jí hruď a vdechoval do ní,“ popsal obžalovaný.

Když mu došlo, že známost na jednu noc se už neprobere, tak podle svých slov začal zmatkovat. S bezvládným tělem sjel výtahem z pátého nadzemního podlaží do přízemí, tělo pak pohodil v parku. Petr u soudu projevil lítost. Dnes by se prý zachoval určitě jinak. Za vraždu mu hrozí až 18 let za mřížemi.

Sexuální deviant řádil také v Ostravě:

Sdílejte článek
Štítky milenec sex Chotěboř okres Havlíčkův Brod

Přečtěte si také