Zemřel známý český rapper. Příčina úmrtí pravděpodobně souvisí s drogami

Tuzemské hudební fanoušky zasáhla smutná zpráva. Zemřel mladý český rapper, který vystupoval pod přezdívkou Semspoko. Příčina úmrtí zatím nebyla zveřejněna, ale může souviset s drogami či psychickými problémy.

O víkendu tento svět navždy opustil mladý rapper Patrik Divácký, který vystupoval pod pseudonymem Semspoko. Ačkoliv zatím nebyla příčina jeho smrti uveřejněna, podle dosavadních informací souvisí buď s drogami nebo léky. Někteří fanoušci spekulují také o sebevraždě. Na úmrtí rappera upozornil například web Refresher.

Mohlo by vás zajímat: Fitness youtuber zemřel ve věku 30 let! Co se mu stalo?

Patrik Divácký se netajil tím, že bojoval s psychickými problémy a vnitřními démony. Jeho texty často pojednávaly o právě o nich. Otevřeně o tom informoval také své fanoušky také na sociálních sítích. Trpěl úzkostmi, bipolární poruchou a trápily ho také panické ataky a deprese. Později se k tomu ještě navíc přidaly také epileptické záchvaty, které se u něj údajně rozvinuly poté, že ze dne na den vysadil léky na uklidnění.

Drogy nebral pravidelně

Ačkoliv s omamnými látkami v různé formě experimentoval, nebral je pravidelně. Snažil se abstinovat a se svými démony bojovat. Své sledující a fanoušky také dlouhodobě varoval před užíváním drog. Jako příklad uváděl například rozvinutí epileptických záchvatů.

Čtěte také: Poslední foto před smrtí: Chandler z Přátel zemřel tam, kde to nejvíce miloval

Patrik Divácký měl zemřít v noci o víkendu. Na sociálních sítích se zprávy o jeho smrti začaly šířit před pár dny. Fanoušci na Instagramu už pod jeho posledním příspěvkem vyjadřují upřímnou soustrast. „Odpočívej v pokoji Páťo, budeš nám chybět… Upřímnou soustrast rodině a jeho přítelkyni. Ať mu je zem lehká,“ napsala například jedna dívka.

Sdílejte článek
Štítky smrt úmrtí rapper Patrik Divácký Semspoko

Přečtěte si také