Kdo je novinářka Gábina, na kterou útočí Hanychová? Wolfová šířila hoax o Ukrajincích

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Influencerka Agáta Hanychová se dál intenzivně zajímá o to, jak žije její bývalý přítel Jaromír Soukup. Nyní se Agáta soustředí na ženu, která v minulosti sdílela nesmysly o uprchlících před válkou. Proč Agáta jde proti novinářce Gábině?

Agáta Hanychová by mohla v klidu prožívat své manželství s Mirkem Dopitou a užívat si pohodičku jarních dnů. Místo toho se dál intenzivně zajímá o to, jak tráví čas její bývalý přítel Jaromír Soukup. Influencerka také vyhlásila soukromou válku bulvární novinářce Gábině Wolfové, kterou označila za novou partnerku svého bývalého chlapa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Hanychová tvrdila, že o Gábině mluvit vlastně vůbec nechtěla, ale že ji k tomu donutily její fanynky na Instagramu. Wolfová na její slova nereagovala a na svém instagramovém profilu vlastně Agátu vůbec neřešila.

Hanychová tak šla ještě dál a začala tvrdit, že Wolfová nosí její obnošené pyžamo. Že bývalé kamarádce přenechala nejen chlapa, ale také kus oblečení. Na to Wolfová už reagovala a svým sledujícím sdělila, že je to nesmysl, že košile je nová a zakoupená ve známém obchodě.

Bývalé kamarádky spolu asi dlouho na sklenku vína nezajdou, ale čtenáři bulváru se baví. Agáta zatím na Gábinu střílí hodně slepými náboji a nezdá se, že by Wolfová byla nějak rozkolísaná. Naopak z jejích příspěvků na Instagramu čiší pohoda a sebejistota. Wolfová prožívá super období, daří se jí, na Agátu téměř nereaguje a užívá si jarní slunce. Situace v jejím životě je diametrálně odlišná od roku 2022, kdy se musela omlouvat za šíření protiukrajinských nesmyslů.

Výroky o Ukrajincích nedokázala doložit

Wolfová je považována za zkušenou bulvární novinářku, která umí ověřovat informace. Narazila ale v březnu 2022. Tehdy prostřednictvím Instagramu začala šířit historku o tom, jak jsou někteří ukrajinští uprchlíci nevděční, že v Dobřichovicích odmítli například byt s vířivkou. Vedení města Dobřichovice ale o takovém případu nic nevědělo, jak připomíná Deník N.

„Oni sem nepřijeli pracovat, oni sem přijeli dostávat dávky a mít se dobře, ale jako samozřejmě nezlehčuju situaci, samozřejmě, nepřijeli sem na dovolenou, ale začínají to brát jako super placenou rekreaci,“ vyprávěla Wolfová ve videu, které nakonec smazala. Na její počínání upozornil také web Manipulátoři.cz a Wolfová musela mnohé vysvětlovat. Jisté je, že od té doby se velmi posunula a dnes ji na Instagramu sleduje více než 70 tisíc fanoušků.

Sdílejte článek
Štítky Agáta Hanychová Gabriela Wolfová

Přečtěte si také