Showbyznys

20. února 2024 15:28

Josef Šťastna

Ornella Koktová převzala rodinné impérium. Miliony se sypou i díky Agátě Hanychové

Ornella Koktová ve Varech

Ornella Koktová (31), která zazářila například v reality show Štiky, byla vždy považována za podnikavou dívku. Podle webu eXtra.cz vydělává miliony a vlastně přezvala štafetu po svém manželovi Josefovi, který byl dlouhé roky považován za tvrdého byznysmana.

Ornella Koktová zažila časy, kdy musela obracet každou korunu. S tím je ale nyní konec. Dcera Moniky Binias zažívá úspěšné období a díky tomu, že se jí daří v podnikání, tak táhne finančně celou rodinu. Podle manžela Josefa Kokty vlastně řídí malé rodinné impérium.

„Ornella má tři firmy. Jde o módu pro koňaře a koňařky, pásky na prsa, které se prodávají v obrovském množství, a pak taky Instagram,“ popsal Pepa Kokta pro eXtra.cz s tím, že Ornella skvěle zvládá byznys i péči o rodinu. Jako trojnásobná matka se musí hodně otáčet, ale když se člověku daří v podnikání, tak se energie doplňuje rychleji.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ornella Koktová drží Agátu nad vodou i v těžkých časech

Koktová se jako ryba ve vodě pohybuje také na sociálních sítích. Má byznys s Agátou Hanychovou na HeroHero a Pepa Kokta přiznal, že tato spolupráce generuje velké peníze. Podle odhadů eXtra.cz je Ornella milionářka a může být časem ještě lépe.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee:

Sdílejte článek

Přečtěte si také