Showbyznys

29. prosince 2023 13:17

Josef Šťastna

Agáta se zase vdala. Hanychová si vzala muže, který ji k narozeninám daroval nevěru

Influencerka a trojnásobná matka Agáta Hanychová se zase vdala. Za manžela si vzala Mirka Dopitu. To je muž, který Agátě v minulosti zahnul na její narozeniny.

Agáta Hanychová patří k ženám, které mají kolem sebe vždy zástupy chlapů a kdekdo si umí představit, že by ji odvedl před oltář. To se nyní splnilo sympatickému Miroslavu Dopitovi, který se stal Agátiným manželem.

Pro oba jde o druhý pokus o spokojené manželství - Agáta byla v minulosti vdaná za herce Jakuba Prachaře, Dopita se nedávno rozvedl s půvabnou Terezou.

Sympatické je, že Agáta tak po letech dává šanci muži, který ji v minulosti zradil. Zdá se, že zlé vzpomínky už oba dva dokázali zahnat.

Dopita kličkoval jako zajíc

Psal se rok rok 2012 a Agáta se chystala na oslavu 27. narozenin. Vše bylo zalité sluncem a její tehdejší partner Mirek Dopita působil jako nejhodnější chlapec v Praze. Na oslavu bylo vše nachystáno, Dopita měl ještě vyzvednout narozeninový dort. Zbývalo pár volných hodin, které Dopita podle deníku Blesk prožil tím, že si přes seznamku domlouval sex.

Jenže dáma, se kterou si chtěl Dopita zpestřit jedno dubnové dopoledne, se propojila s novináři z Blesku. Když natěšený Dopita dorazil na domluvené rande, tak místo krásné blondýny na něj čekal kameraman Blesku. Vzniklo legendární video, ve kterém Dopita utíká z rande jako vyplašený zajíc před brokovnicí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podle Krainové by Agáta potřebovala facku

Na otázku „Co tady děláte, pane Dopito?“ reagoval tak, že se dal na zběsilý útěk. Vyběhl z domu a v olympijské formě sprintoval po ulici. Pak oběhl celý blok a vrátil se pro své černé BMW, kterým na schůzku dorazil. Tak novináři z Blesku popsali, jakým způsobem načapali Dopitu při nevěře, kterou nestihl ani dotáhnout k orgasmu.

Ke cti Dopitovi slouží, že na oslavu narozenin své drahé polovičky tehdy opravdu dorazil, na fotografy se zkoušel usmívat a věřil, že vztah ještě nějak zachrání. Nezachránil. Agáta se s ním nakonec stejně rozešla.

„Neklapalo to od té doby, co se provalila Mirkova nevěra. Agáta se snažila, ale vymazat to z hlavy nemohla. Navíc ona dobře ví, že se o syna s přehledem finančně zvládne postarat sama a chlapa k tomu nepotřebuje. V poslední době jim to zkrátka vůbec neklapalo,“ uvedla Agátina kamarádka pro Super.cz.

Je tedy opravdu důležité, že Mirek i Agáta si vše už vyříkali a začínají své manželství s čistým štítem. Nyní by jim láska mohla vydržet, jsou přeci jen moudřejší a zkušenější. Za redakci jim velmi gratulujeme.

Podívejte se, jak začínal vztah Agáty a Jaromíra Soukupa:

Sdílejte článek
Štítky nevěra Sex seznamka svatba Miroslav Dopita Jaromír Soukup Agáta Hanychová Agáta se vdala

Přečtěte si také