Showbyznys

4. září 2023 13:26

Josef Šťastna

Tři miminka se třemi tatínky? Agáta Hanychová prostě ráda dělá děti, naznačil psycholog

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Byla to velká láska, ale byl to také vztah, který neměl velkou naději na to, aby přežil alespoň dva roky. Modelka Agáta Hanychová a Jaromír Soukup už netvoří pár, ale dál budou vychovávat společnou dceru Rozárku. Co na to říká renomovaný psycholog?

Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup tvořili velmi sledovaný pár. Fanoušci se nejen na Instagramu sázeli, jak dlouho to nesourodé dvojici bude klapat. Nakonec milenci spolu překonali více než rok, což je možná i úspěch. Navíc Agáta byla většinu vztahu těhotná, takže ze spojení dvou zajímavých lidí vznikl nový život.

V neděli ráno dcera Veroniky Žilkové (té se mimochodem na partnerském poli také často nedaří) oznámila, že společná cesta životem po boku mediální bosse je u konce.

„Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu," uvedla Hanychová na Instagramu a každému bylo jasné, že prožívá smutné období. Důvod rozchodu? Ani jeden z dvojice to zatím prozradit nechce.

Nad počínáním dvojice se zastavila řada významných lidí. „Nejspíš budeme v následujících dnech informování, že za všechno může Soukup, možná se nebohá Agáta jednoho rána probudila a s hrůzou zjistila, že si vzala Jaromíra Soukupa, což předtím vůbec netušila," napsal na svůj facebookový profil marketingový guru Jakub Horák, který rozchod detailně sleduje a rozebírá.

Agáta Hanychová děti miluje

K rozpadu dalšího Agátina vztahu se vyjádřil také psycholog zaměřený na rodinu a rodinné vazby Jeroným Klimeš. Podle něj Agáta ráda dělá děti a je jí vlastně tak trochu jedno, kdo je otcem. „Touha po dětech je u ní velmi silná, proto je jí jedno, s kým je má. Tohle bývá u pěstounských rodin. Jsou lidé, kteří chtějí být obklopeni houfem dětí. A ona se cítí ráda obklopena houfem dětí. Je jí jedno, zda chlap odejde, takže si jich tam nasází vícero. Kdyby šlo o ženu, která sází na jistotu a chce mít jistotu, že na děti nezůstane sama, tak do takto riskantního vztahu nejde, případně neopustí předchozí muže," vysvětil Klimeš pro web ŽivotvČesku.cz.

Navíc je možné, že Agáta bude v plození dětí pokračovat, nedávno se totiž vyjádřila, že by chtěle další miminko. Tehdy ještě počítala, že otcem by mohl být zase Soukup, ale nyní možná své plány jen mírně upraví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také