Showbyznys

3. září 2023 08:33

Josef Šťastna

Rozchod Jaromíra Soukupa! Agáta Hanychová oznámila, že jí zkrachoval další vztah

Vztah modelky Agáty Hanychové a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa je minulostí. Trojnásobná máma je zase sama a přiznala, že to bere jako životní prohru. Přišla o movitého podnikatele, což ji hodně bolí.

Agáta Hanychová svůj rozchod popsala na svém Instagramu velmi smutným tónem. Fanoušci na sociálních sítích začali rychle spekulovat o nevěře. To ale ani jeden z dvojice komentovat nechce. Je možné, že dvojice si svůj vztah rozbila sama, aniž by do toho musel přikládat polínka někdo třetí.

„Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu," uvedla Hanychová na Instagramu.

Modelka tak potvrdila to, o čem jsme v redakci Lajku psali už v sobotu. Bylo jasné, že Soukup musel z nějakého důvodu pryč z jejího života. Tedy alespoň jako partner, jako movitý otec malé Rozárky se bude dál hodit.

„Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi," vyznala se dcera Veroniky Žilkové.

Agáta tak přišla o třetího muže svého života. Jedno dítě má s podnikatelem Mirkem Dopitou, starali se společně chvíli o syna Kryšpína. Dceru Miu si pořídila s hercem Jakubem Prachařem, třetí dítě jí udělal mediální magnát Soukup. Ani jeden vztah nevydržel. S Prachařem dokonce došlo po svatbě k ošklivému rozvodu. To se nyní nestane, zdá se, že modelka a mediální boss se dokázali rozejít jako dospělí a rozumní lidé.

Jaromír Soukup má z předchozího manželství dospělé děti Lukáše a Natálii. Od roku 2013 byla jeho partnerkou herečka Kateřina Brožová, v roce 2018 se rozešli. V roce 2020 chodil Jaromír Soukup s bývalou partnerkou producenta Františka Janečka, operní zpěvačkou Terezou Mátlovou. Vztah nevydržel ani půl roku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také