Showbyznys

3. září 2023 09:16

Josef Šťastna

První foto po rozchodu. Agáta je zase sama, Soukup vypadá jako boxer po direktu

Modelka Agáta Hanychová měla svého partnera moc ráda. Z každého jejího vyjádření bylo patrné, že otce své dcery Rozárky opravdu miluje. Pak se ale něco stalo. Co to bylo? Spekulace jsou různé. Jisté je, že ostře sledovaný pár se rozpadl. Soukup je sám, Hanychová je zoufalá, je konec.

Jaromír Soukup v poslední době dával na své sociální sítě fotky, které naznačovaly, že vztah je u konce. Na některých fotkách vypadal jako boxer po direktu. Spekulovalo se, co stojí za jeho podrážděnou náladou. Web eXtra.cz se třeba hodně věnoval jeho finanční situaci, což mediálnímu magnátovi na klidu nepřidalo.

Redakce Lajku už v sobotu psala, že pár má hlubokou krizi, která směřuje k rozchodu. O pár hodin později už Agáta tlak nevydržela a oznámila na Instagramu, že vztah, který netrval ani dva roky, je u konce. Zajímavé je, že většinu celého vztahu byla Agáta těhotná a pochvalovala si, jak se o ní mediální boss stará. Ze Soukupa byla unešená také Agátina matka, Veronika Žilková všude vyprávěla, že Jaromír je super chlap a senza borec. Jaromír je nyní volný, tak možná bude super chlapem pro někoho dalšího.

Volná je ale také Agáta. Tu to ale hodně bolí, krach vztahu bere jako životní prohru. „Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu," uvedla Hanychová na Instagramu.

K vážné krizi došlo zřejmě hlavně během dovolené ve Španělsku. Podle eXtra.cz se dvojice drsně rozhádala. Padaly spekulace o nevěře a také se v Praze šušká, že Soukup je menším boháčem, než se může na první pohled zdát. To vše jsou ale jen nepotvrzené spekulace, které detailně zkoumalo několik bulvárních webů.

„Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi," dodala smutná a zaskočená Agáta.

Takto vztah mezi Jaromírem a Agátou začínal:

Agáta tak přišla o třetího muže svého života. Jedno dítě má s podnikatelem Mirkem Dopitou, starali se společně chvíli o syna Kryšpína. Dceru Miu si pořídila s hercem Jakubem Prachařem, třetí dítě jí udělal mediální magnát Soukup. Ani jeden vztah nevydržel. S Prachařem dokonce došlo po svatbě k ošklivému rozvodu. To se nyní nestane, zdá se, že modelka a mediální boss se dokázali rozejít jako dospělí a rozumní lidé.

Jaromír Soukup má z předchozího manželství dospělé děti Lukáše a Natálii. Od roku 2013 byla jeho partnerkou herečka Kateřina Brožová, v roce 2018 se rozešli. V roce 2020 chodil Jaromír Soukup s bývalou partnerkou producenta Františka Janečka, operní zpěvačkou Terezou Mátlovou. Vztah nevydržel ani půl roku.


Přečtěte si také