Showbyznys

2. září 2023 14:46

Josef Šťastna

Agáta vymazala Soukupa z Instagramu. Vypadá to na krach, ale Hanychová rozchod popírá

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Celá Praha si šušká o tom, že vztah Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (55) prochází vážnou krizí. Objevují se spekulace, že Agáta je zase sama. Co se s ostře sledovaným párem děje?

Bylo jasné, že vydržet vedle divoké Agáty bude náročné i pro tak zkušeného borce, jakým Jaromír Soukup rozhodně je. Dlouho se zdálo, že mediální magnát bude umět dceru Veroniky Žilkové zkrotit. Jenže všechny tlaky se vyvalily ven během dovolené ve Španělsku, ze které se každý z milenců vrátil po vlastní ose. Od té doby se hovoří o tom, že ve vztahu nastala fáze, které se říká cílová rovinka.

Agáta, kterou na Instagramu sleduje více než 300 tisíc fanoušků, ale stále trvá na tom, že si od Soukupa potřebuje pouze odpočinout a pak to zase bude dobré.

„Jaromír je u sebe a já jsem tady. My si od sebe potřebujeme odpočinout. Myslím, že jsme spolu byli teď až až. Ale single nejsem,“ sdělila Agáta svým fanouškům prostřednictvím Instagramu. To jsou slova, která velkou romantiku nenaznačují ani omylem.

Dlouhé měsíce Agáta sypala na svůj Instagram, jak je zamilovaná, jak je spokojená, jak ji Jaromír dělá, co jí na očích vidí, jaký je to úžasný milenec, kuchař, otec a vtipálek... S tím je nyní konec. Mediální boss se na jejím instáči už hodně dlouho neobjevil a pouze Hanychová ví, kdy se Soukupův návrat bude konat.

Hanychová se raději v těchto dnech věnuje kamarádům a rodině. Nedávno například strávila den se sestrou svého expartnera Mirka Dopity Janou Dopitovou a podpořila svého syna Kryšpína  během fotbalového zápasu. Také se pochlubila, že vyrazila s dětmi na houby. Kde byl Soukup? Ten se po boku Aguš dlouho neukázal a je otázkou, zda se ještě vrátí do hry.


Přečtěte si také