Nikol Leitgeb prozradila, co všechno se jí vejde do podprsenky. K ňadrům patří i telefon

3v1 v 7 pádech Honzy Dědka

Influencerka a bývalá herečka Nikol Leitgeb (36) prokazuje, že má obrovský smysl pro humor a umí si udělat legraci i z vlastí maličkosti. Nyní fanouškům prozradila, jak její manžel Petr reagoval, když si zakoupila nové plavky.

Influencerka a komička Nikol Leitgeb po nevydařeném vztahu s Martinem Kynclem našla životní štěstí po boku Petra Leitgeba, se kterým nyní vychovává dva syny. Dvojnásobná maminka ale nepřišla o skvělou postavu a také o životní nadhled.

Nikol Leitgeb občas umístí na svůj Instagram nějakou fotku v plavkách, což fanoušci většinou oceňují hodně pozitivně. Nyní s humorem okomentovala, jak její manžel Petr reagoval, když mu ukázala nové plavky.

„Koupila jsem si nové plavky. Petr říká, že jsou super, že se mi do té podprdy vejdou ještě také telefon a peněženka,“ uvedla podle deníku Blesk uvolněná influencerka, která v poslední době na sebe poutá pozornost v komické trojici s Martinou Pártlovou a Veronikou Arichtevou. Nikol tak znovu ukázala, že co se týče smyslu pro humor a ironii, tak jí v Česku může konkurovat málokdo.

Podívejte se na vtipný rozhovor s Veronikou Arichtevou:


Přečtěte si také