Tadeáš Kuběnka tvrdí, že sbalil hvězdu filmu Banger. Postelových kvalit milence se bojí

Influencer Tadeáš Kuběnka (20) začal tvrdit, že měl milenecký poměr s rapperem Sergeiem Barracudou (33), který zazářil například v českém filmovém hitu Banger. Tadeáše jsme se zeptali, jak by svého milence ohodnotil. Co z něj vypadlo?

Mezi mladými lidmi, kteří Kuběnku sledují, se začaly šířit spekulace, že něco měl se slavným rapperem Barracudou. Web eXtra.cz dokonce upozornil, že má existovat společná fotka.

„Byla to opilecká noc. Kdo by si takovou kočku, jako jsem já, nedal,“ chlubil se Tadeáš redakci s tím, že ho jen zaskočilo, kolik sexuálních partnerů Barracuda před ním měl.

Kuběnka je známý provokatér a mystifikátor. Bylo tedy jasné, že musíme zavolat přímo Barracudovi, abychom od něj získali vyjádření, zda si náhodou Kuběnka celý příběh nevymyslel. Sergei ale telefon ve středu dopoledne nezvedal, jeho vyjádření se získat zatím nepodařilo. Později pouze napsal na svůj Instagram, že zrovna vstává a že chystá velké vyjádření.

Kdo telefon zvedl hned, byl ale Tadeáš. A začal znovu vyprávět o tom, že měl s rapperem poměr.

„Už je to dříve, je to tak dva nebo tři měsíce zpět,“ uvedl pro Primu Kuběnka a dodal, že rapper přišel k němu domů.

Tadeášovi jsme tedy položili další dotaz, aby ohodnotil na stupnici 1 až 10, jaké milenecké kvality Barracuda podle něj má.

„Víte, to je tak, že sto lidí má sto chutí,“ začal mlžit Kuběnka. Když jsme mu řekli, že nás nezajímá sto lidí, ale chceme znát jeho názor, tak řekl, že si nevzpomíná, jak šikovným milencem Barracuda je. „Já nevím. Nevím. Napište tam, že no comment,“ začal tvrdit Kuběnka s tím, že si noc hříchu zase tolik nepamatuje.

Kdo je Tadeáš Kuběnka:

Sdílejte článek
Štítky milenec film rap Tadeáš Kuběnka TV Prima Sergei Barracuda BANGER.

Přečtěte si také