Tadeáš Kuběnka je parazit, vzkázal Barracuda. Kvůli gay kauze podává trestní oznámení

Rapper Sergei Barracuda se poradil s právníky a vytáhl do boje proti influencerovi Kuběnkovi. Tadeáš začal novinářům tvrdit, že měl s rapperem jednou v noci úlet. To Barracuda popřel.

Úspěšný rapper Sergei Barracuda vydal ostré prohlášení ve čtvrtek dopoledne na svém Instagramu. Poradil se s právníky a chystá proti Kuběnkovi tvrdý postup.

„Omlouvám se za odmlku, musel jsem se poradit s právníkem, co a jak. Vypadá to, že bulvár má okurkovou sezonu, tak jim to pěkně zpříjemníme, co vy na to? Škoda, že nenapsali těm stovkám holek, co jsem měl, ty by jim řekly, co mám doopravdy rád. Ale vy fans to dávno víte. Na mě žádný Kuběnka parazitovat nebude, a jestli ta nula bude vypouštět nějaké deep fakes nebo jiné sr*čky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty. Podávám žalobu a celá kauza je jen kvůli tomu, že nastavuji lidem dobrou tvář jen proto, že jsou ze stejného města jako já. Díky opravdovým, že drží se mnou, takhle situace ukázala hodně,“ uvedl Barracuda k celé kauze.

O co v kauze Kuběnky a Barracudy jde?

Influencer Tadeáš Kuběnka začal tvrdit, že s rapperem, který se proslavil například ve filmu Banger, měl homosexuální úlet na jednu noc. Na celou kauzu upozornil web eXtra.cz. Redakce Prima Lajk se Kuběnky zeptala, zda si za svými výroky opravdu stojí.

„Už je to dříve, je to tak dva nebo tři měsíce zpět,“ uvedl pro Primu Kuběnka a dodal, že rapper přišel k němu domů. Moc se nám nezdálo, že by Barracuda ztrácel čas s někým Tadeášova typu. Ale mladý influncer si trval na svém. Nebyl ale schopný Barracudu ohodnotit jako milence. Tadeášovi jsme položili dotaz, aby ohodnotil na stupnici 1 až 10, jaké milenecké kvality Barracuda podle něj má.

„Víte, to je tak, že sto lidí má sto chutí,“ začal mlžit Kuběnka. Když jsme mu řekli, že nás nezajímá sto lidí, ale chceme znát jeho názor, tak řekl, že si nevzpomíná, jak šikovným milencem Barracuda je. „Já nevím. Nevím. Napište tam, že no comment,“ začal tvrdit Kuběnka s tím, že si noc hříchu zase tolik nepamatuje. Nyní bude muset plno věcí vysvětlovat nejen novinářům, ale budou se ho ptát hlavně právníci a možná i policie.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Sergei Barracuda

Přečtěte si také