Kuběnka dál útočí na Barracudu a popsal detaily gay hrátek. Spekuluje se, kdy ukáže video

Influencer a provokatér Tadeáš Kuběnka dál tvrdí, že si užil homosexuální hrátky s rapperem Sergeiem Barracudou. Ten uvedl, že se bude bránit a povolal na pomoc právníky. Kuběnka ale ve čtvrtek zveřejnil další věci z večera, jak si ho pamatuje.

Měli spolu opravdu sex? To vědí jen oni dva. Sergei Barracuda povolal právníky a chce se bránit. Známý rapper tvrdí, že Kuběnka si informace o vášnivé noci vymyslel.

Rapper ve čtvrtek vydal ostré prohlášení na svém Instagramu. Poradil se s právníky a chystá proti Kuběnkovi tvrdý postup.

„Omlouvám se za odmlku, musel jsem se poradit s právníkem, co a jak. Vypadá to, že bulvár má okurkovou sezonu, tak jim to pěkně zpříjemníme, co vy na to? Škoda, že nenapsali těm stovkám holek, co jsem měl, ty by jim řekly, co mám doopravdy rád. Ale vy fans to dávno víte. Na mě žádný Kuběnka parazitovat nebude, a jestli ta nula bude vypouštět nějaké deep fakes nebo jiné sr*čky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty. Podávám žalobu a celá kauza je jen kvůli tomu, že nastavuji lidem dobrou tvář jen proto, že jsou ze stejného města jako já. Díky opravdovým, že drží se mnou, takhle situace ukázala hodně,“ uvedl Barracuda k celé kauze.

To jsou silná slova, která měla Kuběnku zastavit, ale nepodařilo se to. Influencer je posilněn tím, že mu naskakují sledující a tvrdí, že má důkazy. Fanoušci spekulují, zda vlastní fotky či video a zda materiál zveřejní.

Kuběnka se rapperovi veřejně vysmívá

Bude zajímavé sledovat,  jak ostrý hoch Barracuda zakročí proti tomu, že se mu Tadeáš vysmívá na svém Instagramu. „Já jsem si říkal, že vezme nějakou zodpovědnost a má nějaké koule, když je ten velký rapper. A řekne, že tak nějak to bylo. Ne. Třiatřicetiletý týpek se chová jak malé děcko a bude vše zapírat. Ostuda,“ vysmál se influencer rapperovi.

„Představ si, že ti je třiatřicet let a jdeš k devatenáctiletému týpkovi na byt. Pak se to teda odehraje a teď ho veřejně zostudíš, že si to vymyslel a chce ti hanit jméno. Ty si přišel ke mně domů s tím, že chceš můj penis,“ tvrdí Kuběnka, kterému část fanoušků nechce věřit vůbec nic. Influencer je totiž známý tím, že pro své proslavení se nebojí ničeho. „Já si fakt možná myslím, že mě chce zažalovat za to, že dávám nejlepší blowjoby na světě. A že by to nemělo být legální tyhle služby. Já se fakt bojím,“ uvedl Kuběnka ve čtvrtek odpoledne na Instagramu.

Sdílejte článek
Štítky Instagram orální sex homosexualita rap Tadeáš Kuběnka Influencer Sergei Barracuda

Přečtěte si také