Od brigády v pornu až k životnímu štěstí. Muradov emotivně seznámil ženy svého života

Uzbecký zápasník MMA Makhmud Muradov ušel za svůj život velký kus cesty. Od hraní v pornu se posunul ke vztahu se zpěvačkou Monikou Bagárovou, udělal jí dítě, ale nakonec zakotvil po boku okouzlující influencerky Sabiny Karáskové. Sympatický chlapík vypadá konečně spokojeně.

Úspěšný zápasník a sympatický chlapík ušel za poslední roky obrovský kus cesty. Dávno nemusí točit homosexuální porno, což kdysi bohužel musela řešit i jeho bývalá partnerka.

„Vím to od úplného začátku. Postavila jsem se k tomu tak, že každý v životě může v určité situaci udělat něco, co ho v budoucnu může mrzet. Vím ale o jeho tehdejší životní situaci. Vím, co se dělo, jak těžké to měl. Třeba o tom sám jednou bude chtít promluvit,“ cituje slova Moniky Bagárová web expres.cz.

Zpěvačka se zachovala velkoryse a za svého miláčka se postavila. Jenže to nestačilo, vztah nakonec zkrachoval a Bagárová je dnes ráda, že s Muradovem ji spojuje už jen tříletá dcera Ruminka.

„Roky jsem se rozhodovala, jak opustit vztah. Nefungovalo to, nebylo to v pořádku. Já jsem pořád měla tendenci, že nemůžu odejít, když máme to dítě, že jí nemůžu vzít tátu," popsala Bagárová otevřeně pro Evropu 2.

Úspěšná zpěvačka pořád věřila, že vztah s Muradovem se jí povede zachránit. Tajně doufala, že Makhmud ji jednoho dne seznámí se svou maminkou. To ale šikovný bijec nikdy neudělal. Bagárová nikdy neměla možnost seznámit se s nejdůležitější ženou Makhmudova života.

Podívejte se, jak Muradov zářil při rozhovoru s Janem Krausem:

Sabina Karásková už maminku zná

Takové štěstí ale má Sabina Karásková. Tato influencerka, která už nasbírala na Instagramu více než sto tisíc fanoušků, nezastírá, že po boku zápasníka je opravdu šťastná. Sabina je ráda, že se zbavila svého bývalého přítele Zbyňka Vlčka a může chodit na společenské akce s uzbeckou hvězdou MMA. Sabina má v životě tvrdého chlapíka významné postavení a Makhmud ji už dokonce seznámil i s maminkou.

„Maminka o mně ví, viděly jsme se přes facetime, ale teď se poprvé uvidíme naživo,“ přiznala Sabina pro web Super.cz a dodala, že na setkání s matkou svého kluka se moc těší. Jen ji děsí, že Makhmudova maminka neumí anglicky.

„Nervózní jsem hlavně kvůli jazykové bariéře. Já se tedy snažím rusky trochu učit, ale úplně mi to nejde, takže toho se děsím nejvíc. Ale Mach bude podle mě skvělý překladatel, takže nás nějak propojí. Jinak má skvělou rodinu, co jsem takhle poznala, takže se toho úplně nebojím,“ dodala půvabná kráska.

Sdílejte článek

Přečtěte si také