Tadeáš Kuběnka končí v Clash of the Stars! Proč po výhře nechce další zápas?

Kontroverzní influencer se může pyšnit vítězstvím v druhé řadě LIKE HOUSE a nyní i v populární zápasnické organizaci Clash of the Stars. Proč už zde ale další výhru rozhodně nepřidá?

Jedním z nejostřeji sledovaných zápasů sobotního galavečera Clash of the Stars byla bitka mezi kontroverzním youtuberem Tadeášem Kuběnkou a jeho rivalem Danielem Holomkem. Tato dvojice si jde na sociálních sítích dlouhodobě po krku, obzvláště Holomek byl proti svému slavnějšímu konkurentovi vyhrocený, a už dlouhou dobu si chtěli osobně vyřešit účty. A jelikož jejich snaha nafackovat si v organizaci Red Face narazila na problémy s legislativou a následným překopáním celé akce, rozhodli se Kuběnka s Holomkem pro MMA zápas v pátém Clash of the Stars. Osobní bitku Tadeáš s přehledem vyhrál a po LIKE HOUSE 2 si tak připisuje další cenné vítězství. V zápasnické kleci už však k němu další nepřidá.

Youtuber totiž v rozhovoru pro web Antiyoutuber.cz přiznal, že se pro něj jednalo o jeho jediný a zcela výjimečný zápas a znovu se do ringu rozhodně nechystá. „„Bylo to moje první vítězství a zároveň poslední, znova už to dělat nebudu. Na příštím Clashi tady budu sedět, nebudu vědět, co se děje a budu opilý,“ přiznal. Šance, že by ho pak mohli organizátoři ukecat pomocí peněz, pak prý prakticky neexistuje.

„Neexistuje částka, za kterou bych do toho šel znova. Nikdy. S tím, kolik teď vyděláváme na HeroHero, tak vůbec,“ dodává. Do zápasu šel zkrátka jen kvůli tomu, aby nadobro ukončil spory a zášť mezi ním a Holomkem, jiný důvod v jeho případě neexistoval. Představa, že by pokračoval v kariéře zápasníka, je tak pro něj nejspíš úsměvná. Tak uvidíme, zda mu tento názor opravdu vydrží.

Sdílejte článek
Štítky konec Tadeáš Kuběnka Clash of the Stars Like House Daniel Holomek

Přečtěte si také