Youtubeři

10. června 2023 22:21

redakce Prima Lajk

Nejočekávanější zápas Clash of the Stars diváky nezklamal. Mawar brutálně vyřadil nenáviděného Tadeáše Veselého

Nejnenáviděnější osobnost české influencerské scény Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý dostal od Mawara co proto.

Asi byste momentálně nenašli na české influencerské scéně nenáviděnějšího člověka, než kterým je Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý. Tahle internetová hvězda už se párkrát v turnaji Clash of the Stars objevila a pokaždé mu diváci dali hlasitě vědět, co si o něm myslí. Opakovalo se to i tentokrát, když Veselý nastoupil proti profesionálovi Tadeášovi „Mawarovi“ Růzičkovi.

Každopádně zápas dopadl podle očekávání – tedy pokud alespoň trochu sledujete českou MMA scénu. Mawar si s Gangstaboyem několik desítek vteřin jen tak pohrával, občas mu zasadil nějaký ten úder, ale nakonec to nebyl on, kdo Veselému ublížil, ale sám Veselý, jenž si vyhodil rameno. Poté padl k zemi a začal volat o pomoc. Nakonec se to obešlo bez nosítek, nicméně zápas skončil na technické KO, což si aréna hlasitě užívala.

Gangstaboy posléze prohlásil, že se měsíc před zápasem zranil, takže nenastupoval zcela zdráv. Těžko by se ale našel kdokoliv, kdo by jej v tu chvíli politoval. Naopak, většinu nejspíš mrzelo, že ho to nebolelo ještě trochu víc…

Sdílejte článek

Přečtěte si také