TVTwixx

10. června 2023 20:22

redakce Prima Lajk

Takový zápas ještě svět neviděl! Nenáviděný TVTwixx nastoupil se zavázanýma očima proti slepému Dragunovi

Slovo bizár během pátého kola turnaje Clash of the Stars dostalo nový rozměr. Slepý Dragunov nastoupil proti youtuberovi TVTwixx. V zápase se několikrát nemohli najít.

Už jsme toho viděli hodně, ale bizár, jaký se odehrál během pátého kola turnaje Clash of the Stars mezi slepým Dragunovem a nenáviděným youtuberem TVTwixx, jenž nastoupil s páskou přes oči, totiž vypadal přesně tak, jak si asi podle popisu výše představíte, takže překonal všechny dosavadní mety.

Už od prvních vteřin bylo jasné, že tenhle zápas bude patřit k těm nejdelším, jelikož se ani jeden ze zápasníků nemohli v kleci najít. Řvoucí diváci pochopitelně nepomáhali, nakonec se však ohánějící se Dragunov po chvíli přece jen trefil, a tím se do sebe oba bojovníci zapřeli.

Podobný proces se zopakoval několikrát během zápasu, po snaze o takedown od Dragunova a pádu na zem se ale Dannymu pokaždé podařilo dostat nahoru a svého protivníka začít mlátit. Kvůli padajícímu šátku přes oči a tím získané výhodě však rozhodčí musel zastavit čas, aby si ji Danny opět upravil, což ale dalo Dragunovi příležitost si odpočinout. Nicméně ani to nepomohlo a TVTwixx nakonec vyhrál na body. Nejspíš zaslouženě. Zároveň byste mohli říct, že svým způsobem bylo v tomhle zápasu jenom poražených.

Na konci se ještě přihodil incident, během kterého Dannyho napadl neznámý člověk přímo v kleci. Padlo něco o drogách, krádežích a výzvě, Danny se na to ale úplně netvářil a těžko říct, jestli se s tímhle mužem v kleci někdy střetne oficiálně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také