Youtubeři

10. června 2023 11:14

Ondřej Němec

To nejdůležitější z vážení Clash of the Stars. Provokace, drsné hlášky i bizarní zpěv

Zbývají jen hodiny do pátého turnaj Clash of the Stars, který podle milovníků bizarních soubojů nabídne zatím tu vůbec nejlepší zápasovou kartu. Vždyť do klece nakráčí liliputi, stoosmdesátikilový pořízek, nevidomý a známé tváře této značky, jako je Matouš Kaluba, Kluk s kamením nebo Král Berouna. O kvalitní zápas se ale určitě postarají Honzi Michálek či Erik Víšek. Hlavní duel večera bude patřit Marku Valáškovi a Tomáši Križanovi. A jak proběhly včerejší veřejné mikrotréninky a vážení?

Ještě než odstartoval živý přenos, promotér Tomáš Linh Le Sy sám pomáhal rovnat tatami (žíněnka) na pódiu, zápasníka v sobě zkrátka nezapře. Na místo se zatím scházely „hvězdy“ nadcházejícího turnaje.

Když přicházel na místo „Král Berouna“ Václav Flachs, jeho trenér, který si říká „Žralok“, se ho ptal „Umíš kopnout low kicky?“ Kolik času asi na společných trénincích strávili… Flachse ale otázka zjevně zaskočila. Odpověděl tak jeden z členů týmu, který ho doprovázel: „Jo jo, umí.“

Promotér před startem živého přenosu všechny upozornil, že mají na veřejný trénink každý zhruba minutu, tak ať během toho zkusí „něco předvést“.

Start, červené světlo na kameře se rozsvítilo a show mohla začít.

Zápasníci Clash of the Stars občas nezapřou touhu se předvést, být za superstar. Láďa Gal tak po příchodu na pódium odhodil do publika tričko, které ale nikdo nechtěl. Později odhodil i klobouk, jímž trefil v publiku sedícího Karlose Bendu.

Proslulý „nervák“ Matouš Kaluba místo tréninku zazpíval falešně píseň Karla Gotta Krev toulavá. Z jeho výkonu by Mistr opravdu neměl radost. Song nicméně Kaluba zvolil tematicky správně, protože známá melodie doprovázela seriál Cirkus Humberto.

Mezi těmi, kteří na pódiu předvedli skutečnou ukázku svých schopností, byl jako první Erik Víšek. Ten si na minulém turnaji připsal rychlé vítězství nad boxerem Davidem Karbašem.

Kotlárovy břišní tance

Potom na pódium vystoupal Pavel Měsíček alias Snejks. Hned předvedl akrobatickou hvězdu, otočku a pak málem zakopl jak Joe Biden. „Pozor, Snejksi,“ reagoval Le Sy.

Následně byl na pódium vyzván jeho soupeř. „Legenda z Berouna. Který se naštěstí našel, a je to Král Berouna!“ oznámil promotér. Legendu přinesl trenér „Žralok“ na pódium na ramenou. Když nalezenec z Berouna sestoupil z pódia, jeden z členů týmu mu z legrace řekl: „Jdeme se vožrat, ne?“ Flachs ale hned vážně odpověděl: „Teď ne, bude ještě vážení.“

Minutu svého tréninku předvedli i takzvaně výškově handicapovaní bojovníci s přezdívkami „Obr“ a „Malej Zmijozel“. Druhý jmenovaný byl prý navíc na kempu v Polsku u tamního šampiona „Mini Majka“.

Jeden z nejlepších výkonů předvedla během minuty lapování Hanka Gelnarová. Její údery měly švih a správnou energii. Sama vystupuje slušně a nedává vůči soupeřce s přezdívkou Satnady najevo žádnou nenávist. Jejich trenéři si ale měli co říct, a tak došlo k výzvě na další zápas právě mezi kouči. Nechybělo ani menší pošťuchování.

Na pódiu se pak předvedl i těžkotonážník Diego Kotlár, kterému bylo při pohybu malé tričko, a tak diváci mohli vidět i jeho vlnící se břicho.

Velkou diskusi před akcí vyvolal Tadeáš Veselý. Přijde, nepřijde? Spekulovalo se. Na tiskové konferenci týden před turnajem totiž chyběl. Nicméně přišel a předvedl pár úderů. Samozřejmě nesrovnatelných s jeho profi soupeřem Tadeášem Růžičkou.

Od činů se pak přešlo ke slovům. Po tréninku totiž došlo na veřejné vážení, při němž dostali zápasníci možnost se verbálně projevit. A nejen to.

Veselý vs. Kotlár

„Ukončím ho v hadím stisku!“ vyhrožoval Král Berouna Snejksovi poté, co si neúspěšně zkoušeli dát pár úderů a kopů ještě před zápasem.

Když Král Berouna sestoupal z pódia, otočil se na jednoho z těch, co ho doprovázeli: „Jseš spokojenej?“

Do zápasu proti Klukovi s Kamením nastoupí David Pražák alias Fregammer, který si neodpustil vzkaz své bývalé lásce Shopaholic Adel: „Adélo, pusť ho alespoň na ten záchod,“ řekl s ohledem na nového partnera své ex.

Na pátém turnaji Clash of the Stars dojde také k unikátnímu souboji naslepo, v němž se zavázanýma očima nastoupí do klece nevidomý Jan Podraný alias Dragunov. Ten navážil před zápasem přesně 57,3 kilogramu. Jeho soupeř Daniel Sonleitner měl 72,5 kilogramů. Mezi oběma je značný váhový rozdíl. Dá se tak říct, že Danny z TvTwix vlastně nemá šanci vyhrát v očích diváků. Když totiž rivala překoná, mohl by dostat indiánskou přezdívku „Ten, který zmlátil subtilního slepce.“ A to nechcete.

Následovalo vážení zženštilých zápasníků Tadeáše Kuběnky a Daniela Holomka. A trochu se asi splašily estrogeny. Holomek do Kuběnky totiž nečekaně obouruč šťouchl. „To je p**a bláznivá,“ reagoval zaskočený Tadeáš. Oba soupeři si pak ještě vyměňovali ostrá slova v hledišti.

Mimochodem během dění na pódiu bylo co sledovat i právě na ploše s diváky. V jednu chvíli si například Tadeáš Veselý krátil chvíli pošťuchováním s Diegem Kotlárem a využíval při tom své „lehkosti“ vůči Kotlárovi. Dokonce ho v jednu chvíli i kopl do břicha.

Právě Kotlár musel pro vážení použít dvě váhy, které odhalily v součtu hodnotu 181 kilogramů. Jeho protivník svalovec Karlos Benda navážil „jen“ 118,5 kilogramu. A následovalo pošťouchnutí od Kotlára.

Show zakončilo vážení Tadeášů Růžičky a Veselého, po němž profesionální ranař Mawar sdělil rádoby gangsterovi Veselému pár drsnějších slov.

Dnešní turnaj bude každopádně nabitý.

Sdílejte článek

Přečtěte si také