Youtubeři

10. června 2023 19:03

redakce Prima Lajk

Nejsmutnější zápas Clash of the Stars?! Kluk s kamením zničil bývalého přítele Shopaholic Adel

Kluk s kamením vs. bývalý kluk Shopaholicadel aka Fregamer. Tenhle bizár pobavil diváky Clash of the Stars.

„Doufám, že to skončí dvojitým knockoutem a že se vypnou navzájem.“ Tohle pronesl profesionální MMA zápasník Leo Brichta v úvodu celého večera, když se jej moderátoři zeptali, komu v bizarním duelu amatérských „zápasníků“ Kluka s kamením a bývalého přítele Shopaholicadel Davida „Fregamera“ Pražáka fandí. Inu, přání se mu nesplnilo, po třiceti vteřinách totiž bylo jasno a přece jen zkušenější Ondřej Untermuller vyhrál.

Jako už je tomu na turnaji Clash of the Stars zvykem, příliš hezkých technických parád jsme se v podání těchto dvou individuí ani nestihli dočkat, na druhou stranu zápal a snaha překvapit protivníka nechyběla ani jednomu z nich. Možná trochu víc na straně Fregamera, který se totiž do duelu namočil ještě když se Shopaholic randil a Kluk s kamením ji na sociálních sítích provokoval. Uběhlo několik měsíců, Shopaholic už má nového partnera a před tímto zápasem se nechala slyšet, že fandí právě Klukovi s kamením. To zabolí. O to víc, že mu vpád vůbec nevyšel, skončil na zemi, a jakmile jej Ondřej začal škrtit, bylo po všem.

Kluk s kamením následně poděkoval svým trenérům, moderátoři zmínili i jeho kamarádku zpěvačku Olgu Lounovou, která musí být určitě po dnešku hrdá. Hvězda pořadu Ano, šéfe následně přiznala, že ho rychlá výhra maličko zaskočila, ale je za ni samozřejmě rád. Do budoucna by pak rád vyzval Žraloka Patrika. Poražený Fregamer pak veřejně vyzval nového přítele Shopaholic k souboji, protože se mu prý navážel do rodiny. To bude ještě zajímavé.

Sdílejte článek

Přečtěte si také