Youtubeři

10. června 2023 21:34

redakce Prima Lajk

Nejžhavější bitka Clash of the Stars. Sexy hvězdy Like House si to rozdaly v ringu, skončilo to tvrdým KO!

Clash of the Stars 5 - Gelnarová KO

Satnady vs. Hanka Gelnarová, hvězda Like House 2 vs. hvězda Like House 3, takový byl nejžhavější duel Clash of the Stars.

Tatérka, influencerka, účastnice Like House 2 a taky Prostřeno. Anastasiju Chomičovovou alias Satnady asi není třeba představovat, úplně stejně na tom však byla i její soupeřka Hanka Gelnarová, která se zúčastnila pro změnu Like House 3 a už za sebou měla i jednu přesvědčivou výhru v Clash of the Stars. Tyhle dvě ženy si to během pátého kola výše zmíněného turnaje rozdaly coby jediné dívčí duo, no a jako obvykle to byl nejžhavější a zároveň jeden z nejzábavnějších bodů večera.

Vítězkou se nakonec stala Hanka „Krutohanka“ Gelnarová, daleko zajímavější byl ale způsob, jakým vyhrála. Jako jedna z mála v historii celého Clash of the Stars totiž zvítězila tvrdým KO, když ještě před koncem prvního kola zasadila Satnady takovou bombu, že tím influencerku poslala okamžitě k zemi a ukončila zápas. Vítězství předpokládané, způsob ovšem šokující a jedno z nejhezčích v historii turnaje. Klobouk dolů před Hankou, její budoucnost v MMA ještě bude velmi zajímavá.

Sdílejte článek