Youtubeři

11. června 2023 13:36

redakce Prima Lajk

Nejšílenější momenty z Clash of the Stars! Psychické záchvaty, simulace nebo bitka liliputů

Páté kolo turnaje Clash of the Stars nabídlo sladká vítězství i bolestivé prohry. Především ale hromadu bezduché zábavy plné šílených momentů.

Pakliže byste se zeptali fanoušků, většina by vám nejspíš odpověděla, že včera viděla doposud nejlepší galavečer bojové organizace Clash of the Stars. A skutečně, pokud jste se večera zúčastnili napřímo, nebo jen skrze PPV z pohodlní vašeho domova, určitě jste slyšeli nejen bouřící dav, ale nejspíš se i skvěle bavili. Nikoli nutně proto, že by snad v ringu probíhaly nějak extra zajímavé, technicky zdařilé, nebo dokonce napínavé zápasy. Vítězové byli víceméně jasní už před začátkem, to ale neznamená, že jsme se přece jen nedočkali pár překvápek okolo.

Tak třeba už jen úvodní zápas, ve kterém proti sobě nastoupili Matouš Kaluba a Ladislav Gal, skončil po prvním kole kontumačně výhrou Gala, protože Kaluba chytil psychický záchvat, vyběhl z klece, začal řvát něco na moderátory a pak se uklidňoval několik minut mezi diváky celý udýchaný a s očima koulejícíma do všech stran. Možná by to chtělo zápasníkům dávat před vstupem do ringu psychologické testy, aby se vyloučily nějaké duševní nemoci. Na druhou stranu, kdo ví, kolik zápasníků by pak v turnaji zůstalo.

Bizáry nebraly konce

Následný zápas začínajícího profíka Erika Víška nad náhradníkem Alekym skončil rychlou výhrou, Král Berouna poté dostal nakládačku od Snejkse a než jsme se naděli, Kluk s kamením slavil v zápase s bývalým přítelem Shopaholicadel, která svému ex dokonce ani nefandila. Drama střídalo drama. Skutečné bizáry ale začaly až v zápase mezi slepým Dragunovem a Dannym z TWTwixx, který měl pásku přes oči. Danny díky své výšce, váhové převaze, a přece jen faktu, že mít pásku přes oči není to samé, jako být opravdu slepý, k nelibosti všech vyhrál. A to byl jenom začátek.

Poté totiž nastoupili Malý Zmijozel a Obr. Ne, nešlo o dva fantasy cosplayery, do ringu totiž vstoupili snad poprvé minimálně v historii českých bojových sportů dva liliputi. Sázkové kanceláře věřili Zmijozelovi a jeho vítězství nad starším a méně zkušeným Obrem se nakonec potvrdilo. Obrovi ale hala potleskala alespoň za snahu. Uběhlo pár dalších zápasů, mezi nimi i jediný dívčí duel mezi Satnady a Hankou Gelnarovou, přičemž druhá jmenovaná si připsala na konto další drtivé vítězství. Že by nám tu rostl ženský talent na poli MMA sportu?

Emoce a neznámí agresoři

V bitvě dvou gayů, kteří každý mají své fanoušky i hejtry – Tadeáše Kuběnky a Daniela Holomeka – došlo k nedorozumění v souvislosti s pravidly a Holomek zápas vzdal. Kuběnka se radoval i se svým zástupem roztleskávaček nebo influencerkou Sugar Denny a posléze slíbil, že už do ringu nikdy nevkročí. Když už jsme u Sugar Denny, ta byla dotázána, jestli kvůli hádkám s Annou Šulc nemá chuť taky někdy vstoupit do ringu. Z jejích úst zaznělo celkem rázné ne. Škoda.

Zápas Karlose Bendy a Jana Kotlára provázely emoce, a to hlavně ze strany Jardy Kotlára, jenž s Bendou prohrál v předchozím Clashi a doteď se přes to nepřenesl. Bendovi ale vyhrožovala i řada dalších, včetně Žraloka, jenž byl v ringu mezi zápasy dokonce skolen security týmem. Celkově se večer přihodilo několik incidentů s nezvanými hosty a možná by stálo za to podívat se, jestli by organizace nemohla bezpečnost v hale O2 Universum řešit o něco lépe.

Velké finále

Poslední dva zápasy udělali fanouškům Clashe každopádně velkou radost. V tom prvním totiž Mawar pomlátil nenáviděného Tadeáše Veselého aka Gangstaboye, jenž si nakonec ze zoufalosti vyhodil rameno. Spekuluje se i o tom, že simuloval, aby mu Mawar nenaložil daleko víc – to už ale necháme na posouzení jiným. Veselý za hlasitého bučení opouštěl arénu v náručí své přítelkyně, jejíž existenci moc lidí taky nechápe. No a finále nabídlo zápas slovenského drsňáka Dynama s Datlem. V souboji déček zvítězil jasně Dynamo, který na rozdíl od Datla splnil váhový limit a tím pádem získal historicky první titul šampiona Clash of the Stars. Datel se vymlouval na zranění, o kterém nikomu neřekl. Oba slíbili další účast. Afterpárty se konala v klubu Nebe, jak divoké to asi bylo, si však platící diváci budou muset jenom představovat. Šesté kolo turnaje nás každopádně čeká ještě letos  a podle všeho to bude zase šílená jízda.


Přečtěte si také