Influencerka Nikol Leitgeb udělala pro syna oslavu snů. Nevlastní táta se proměnil v Batmana

Influencerka a komička Nikol Leitgeb (36) má za sebou nádherný rodinný víkend, který se nesl ve znamení velké slávy. Její starší syn Mathias oslavil šesté narozeniny. Při oslavě na sebe upoutal velkou pozornost Petr Leitgeb v kostýmu Batmana.

Herečka a influencerka Nikol Leitgeb patří k ženám, které umí skvěle skloubit kariéru s rolí maminky. Svědčí o tom i víkendové dění, kdy spolu s manželem Petrem nachystali snovou oslavu narozenin pro šestiletého Mathiase.

Manželé se o rodinné štěstí podělili s fanoušky a některá videa dali na své ostře sledované sociální sítě. Je vidět, že při oslavě panovala parádní atmosféra. Mathiasovi gratulovali nejen příbuzní, ale přispěchali také superhrdinové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Nikol Leitgeb

Nejvíce pozornosti na sebe strhl Petr Leitgeb, který se převlékl za legendárního Batmana. Půvabná Nikol se vždy chlubí, že má po svém boku ideálního chlapa, což Petr znovu prokázal.

Podívejte se také, jak Nikol zářila při rozhovoru s Honzou Dědkem:

„Vždy jsme se spolu jen bavili, líbil se mi, ale neměl o mě zájem. Až loni jsme se někde potkali a on chtěl jít na naší talk show 3v1. Řekla jsem mu, že tam chlapi nechodí, protože tam rozebíráme ženská témata a v podstatě na sebe všechno práskneme, ale on se objevil v Táboře. A asi jak jsem na sebe všechno řekla, tak ho to konečně zaujalo a jsme spolu,“ svěřila se Nikol v rozhovoru pro Blesk.

Otcem Mathiase je Martin Kyncl, který ale od Nikol odešel. Dvojice spolu žít nedokázala. Petr ale ukazuje, že s Nikol si rozumí. Je nejen skvělým manželem, milencem, kamarádem i hospodářem, ale také skvěle zvládá roli nevlastního tatínka. Nikol a její manžel spolu vychovávají dva kluky - mladší Tobias se narodil v červnu 2021.

Sdílejte článek
Štítky Batman Instagram narozeniny Petr Leitgeb Nikol Leitgeb slavnost Influencer

Přečtěte si také