Showbyznys

4. září 2023 09:41

Josef Šťastna

Ornella komentuje rozchodu roku: Soukup? Já budu Agátu chodit kontrolovat, zaslouží si to

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Vztah mediálního bosse Jaromíra Soukupa a modelky Agáty Hanychové je minulostí. Agáta o víkendu fanoušky informovala, že jí zkrachoval další vztah, do kterého vkládala velké naděje. Velkou oporou pro Agátu nyní bude její kamarádka Ornella Koktová.

Agátě Hanychové nevyšel další vztah, ale znovu si z intenzivního zážitku odnesla miminko. Syna Kryšpína má s podnikatelem Mirkem Dopitou, dceru Miu si pořídila s hercem Jakubem Prachařem a o třetí „trefu do černého“ se postaral Jaromír Soukup. Jenže dnes je Agáta zase sama, i když jí mnozí drželi palce, aby to tentokrát klaplo.

Mezi nejbližší kamarádky Agáty Hanychové vždy patřila Ornella Koktová. Právě ona byla přesvědčená, že Agáta si vztah udrží déle než dva roky. Sama Ornella ví, jaké to je chodit a žít se starším mužem. Pepa Kokta vedle ní dokázal dozrát v zodpovědného muže. Ornella byla přesvědčená, že Soukup bude pro Agátu tím pravým mužem. Jenže zbyly jen výčitky a slzičky.

„Není to radostná zpráva a musím říct, že je mi to líto. Určitě se budu snažit být Agátě oporou,“ uvedla pro Primu Ornella s tím, že bude na svoji kamarádku dávat pozor.

„Za Agátou určitě zajedu k ní domů, zkontroluji ji... Určitě ji podpořím, zaslouží si to, my matky tří dětí musíme držet pohromadě. Navíc ona se mě i zastala v té poslední kauze,“ dodala Ornella s odkazem na kauzu, kdy se pohádala Simona Krainová s rodinou Ornelly Koktové.

Podívejte se, jak si Ornella a její manžel Pepa užívali v Karlových Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také