Showbyznys

29. listopadu 2023 15:04

Josef Šťastna

Andrea Pomeje nastavila hranice erotiky. Ukázala nahá prsa i zadeček

TOP STAR magazín 2019 (18): Andrea Pomeje

DJka Andrea Pomeje (35) nikdy nepatřila k ženám, které by trpěly přehnaným studem. Naopak ráda dává na odiv své dokonalé tělo. Zbývá už jen pár milimetrů, aby jedna z nejslavnějších vdov v Česku odhalila úplně všechno. Je nutné ale připomenout, že byly doby, kdy silikonové vnady hlavní roli v jejím životě nehrály.

Andrea Pomeje bez diskuse patří k nejpohlednějším ženám v Česku a není divu, že zesnulý Jirka Pomeje na svou ženu žárlil, kudy chodil. Andrea je prostě sexy kost, a kdyby chtěla, tak by se jistě prosadila nejen jako DJ, ale mohla by klidně hrát i v erotických filmech.

Svůdná brunetka ráda dráždí muže a jejich fantazii a na svůj Instagram, kde ji sleduje více než 130 tisíc fanoušků, dává často fotky, které by určitě šly na odbyt i na platformě OnlyFans. Poslední snímky, kdy její žhavé tělo zakrývá jen ručník, patří k tomu nejlepšímu, co Andrejka zatím ukázala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Josef Somr zemřel na stejném místě jako Jiří Pomeje

Obdivovatelé úspěšné dámy moc dobře vědí, že její prsa jsou dílem zkušeného plastického chirurga. Andrea se v minulosti netajila tím, že prsa potřebovala opravu. Jenže do jejího rozhodování vstoupila manželovo kruté odcházení.

„Měla jsem s tím potíže tři roky. Kapsulace mi stáhla vazivo. V pravém prsu jsem měla silikon otočený vzhůru nohama a navíc ještě úplně celý. Esteticky to nebylo poznat, ale na dotek to bylo tvrdé. Na operaci jsem měla jít už loni v prosinci, akorát to zrovna Jirku přijali do nemocnice, když se mu vrátila rakovina, takže na svoje prsa jsem v té době opravdu neměla ani pomyšlení,“ uvedla pro web eXtra.cz v roce 2019, kdy prožívala těžké období. Nyní má po svém boku nového muže, který si může pohrávat s parádní silikonovou výbavou. Je dobře, že sexy DJka zažívá hezké a klidné období.

Sdílejte článek
Štítky Instagram nahota Andrea Pomeje Jiří Pomeje erotika

Přečtěte si také