Showbyznys

28. listopadu 2023 11:47

Šarlota Chmelařová

Sexy Bella Thorne se svlékla v novém filmu. Bývalá dětská hvězda si vydělává tělem

Americká Herečka Bella Thorne (26) už dávno není nevinná dětská hvězdička. Sexy zrzka si na platformě OnlyFans vydělává pořádný balík. Teď se opět svlékla v novém filmu. Na co se můžete těšit?

Šestadvacetiletá Bella Thorne se proslavila především na dětském televizním kanálu Disney. Tehdy spolu se Zendayou zářila například v seriálu Na parket! Později už se začala objevovat v ostřejších snímcích, ve kterých se nebála odhalit své tělo. Nejinak tomu je v jejím nejnovějším filmu s názvem Rumble Through the Dark. Jde o akční thriller, ve kterém Bella potěší zejména mužskou část publika. Nechybí v něm totiž řada žhavých scén.

Mohlo by vás zajímat: Bývalá hvězda Disneyho překonala sexy rekord! Kolik si vydělala za jeden den na stránce OnlyFans?

Výrazná role herečce sedla zejména proto, že i v reálném životě se nebojí vyjít s kůží na trh. Byla jednou z prvních hollywoodských tváří, které se hrdě přihlásily k platformě OnlyFans. Právě tam si uživatelé platí za exkluzivní, eroticky laděný obsah. A zde se jí před více než třemi lety podařilo vydělat rekordní částku. Za jeden jediný den si přišla na milion dolarů.

Druhé zásnuby během dvou let

Herečka, kterou na Instagramu aktuálně sleduje 25 milionů lidí, aktuálně plánuje svatbu s podnikatelem Markem Emmsem. Potkali se minulý rok na Ibize na narozeninové oslavě modelky Cary Delevigne. „Byla to láska na první pohled,“ cituje hereččina slova Vogue. Zamilovaný pár oznámil zásnuby v březnu letošního roku. Bella byla předtím zasnoubená s Italem Benjaminem Mascolem. O jejich zásnubách byla veřejnost informovaná v březnu 2021, rok na to ale oznámili rozchod.

Máte rádi příběhy Spidermana? Podívejte se na video:

Sdílejte článek

Přečtěte si také