Andrej Babiš po rozchodu s Monikou dostal nečekanou nabídku od Sugar Denny

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) oznámili, že se po 30 společných letech rozcházejí. Učinili tak ve společném prohlášení na Instagramu. Bývalý premiér se na sociální síti dočkal nečekané nabídky podpory, a to od influencerky Sugar Denny, která mu nabídla své rameno k vyplakání.

Ještě než Andrej Babiš a Monika Babišová potvrdili, že se rozcházejí, už nějakou dobu se o tom spekulovalo. Manželé se spolu neobjevovali na veřejnosti a poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, jsou z konce roku 2023. Velikonoce pak navíc trávili odděleně. Zatímco Andrej odjel na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Bývalý premiér o rozpadu manželství informoval na sociálních sítích. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v příspěvku se svatební fotografií pořízenou před sedmi lety.

Nabídka, která se neodmítá

Příspěvek na Instagramu, v němž manželé oznamují odloučení, má desetitisíce reakcí a je pod ním více než tisícovka komentářů. A jeden z nich napsala také influencerka Sugar Denny, aktuálně známá především díky podcastu Kontroverzní, který natáčí s Tadeášem Kuběnkou. Babiše se jí zřejmě zželelo.

„To mě mrzí... ale kdybyste potřeboval rameno, na kterém si popláčete, jsem tu pro vás,“ napsala Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková. Jako známá internetová osobnost se dočkala spousty reakcí, a kupodivu většina lidí ji v záměru podporovala. Je možné, že by bývalý premiér takovou příležitost využil?

Podívejte se na reportáž o rozchodu Babišových:

Sdílejte článek
Štítky Instagram podpora Andrej Babiš Monika Babišová Sugar Denny

Přečtěte si také