Tadeáš Kuběnka je na tom psychicky zle. Skončil v péči lékařů, přiznala jeho máma

Influencer Tadeáš Kuběnka, který se proslavil mimo jiné ve druhé řadě reality show Like House, končí s podcastem Kontroverzní. V něm spolu s influencerkou Sugar Denny komentuje mimo jiné i aktuality ze scény, na níž sám působí. Na Instagramu nicméně oznámil, že se chce změnit a že s podcastem končí. Jeho matka následně sdělila fanouškům, co se s Tadeášem děje.

Tadeáš Kuběnka byl dosud známý tím, že velmi rád provokoval, nebál se říct bez obalu svůj názor a velmi dbal také na svou výraznou image. Před pár dny ale šokoval fanoušky dlouhým prohlášením na instastories, v nichž říkal, že chce změnit nejen sebe, ale také směr, kterým se jeho život ubírá. V podstatě uznal, že není tak ostrý, jak dosud působil.

„Ono je to hodně na ho*no, když jste na nějaké cestě a potom vlastně vůbec nevíte, proč jste na tu cestu šli a proč děláte věci, které děláte. Musí to někam vést. Takže když vám nadávám, že jste zku*vená pí*a, tak si uvědomte, že je to taková vnitřní sebenenávist a že zase takový ču*ák nejsem, jenom vůči sobě,“ řekl ve videu.

„Tadeáš Kuběnka je prodejná d*vka a h*jzl prostě! A to mě osvobodí, že to řeknu takhle nahlas. Osvobodí mě to od té odporné osoby, kterou jsem si pro sebe vytvořil v mojí hlavě, abych se tak choval a konečně se můžu chovat správně. Já jsem závislý na tom konání. Utíkám od svojí hlavy,“ pronesl influencer.

Velký smutek

Na videu, které bylo ve stories dostupné jen po dobu 24 hodin, byl vítěz reality show Like House 2 nenalíčený a vypadal sklíčeně. S tím koneckonců korespondovalo i jeho sdělení, kdy si myslí, že řada špatných rozhodnutí vedla k tomu, v jaké situaci a psychické kondici se nyní nachází.

„Nejsem v pohodě, protože jsem prostě smutný ze všeho, z celého mého života. A za všechno si můžu sám. Já nemám koho obviňovat ani výchovu mojí mámy ani nikoho, protože kdybych třeba mámu poslouchal, tak třeba neodejdu v osmnácti letech do Like House a potom z domu,“ dodal.

Vyjádření nejbližších

Když se Tadeáš Kuběnka odmlčel, jeho dvě nejlepší kamarádky Sugar Denny a Simona Tvardek spolu s jeho mámou na YouTube kanálu podcastu Kontroverzní vydaly prohlášení, v němž uvedly na pravou míru spekulace, které se začaly mezi sledujícími šířit. To vše za jeho souhlasu, kdy obsah videa s ním předem zkonzultovaly.

„Po tom jeho vyjádření jsme se u Tadeáše potkaly a zhodnotily jsme, že ten stav není dobrý. Od čtvrtku nebyl na sociálních sítích a nebude. Jeho mobil mám já. Jsem s ním domluvená, že minimálně do středy bude odstřihnutý od sociálních sítí. Čte teď knížky, kreslí...“ prozradila Tadeášova matka, o tom jak dámy rozhodly.

„Tadeáš se jevil jako nejsilnější z nás. Podle mě neunesl svůj vlastní život. Tvářil se, že je mu vše jedno a je nedotknutelný. My vlastně nevíme, co je jeho diagnóza. Stalo se to, že Tadeáš poslední týden začal mít asi nějakou psychózu. Psychicky na tom není dobře. Nechce žít takový život, jaký žil doteď,“ pokračovala Denny, která prozradila, že poslední díl podcastu, který spolu natáčeli, není ani publikovatelný, protože její kamarád a kolega na tom byl psychicky zle.

Žádost o respekt

„Sesypal se z toho. V pátek jsme ho odvezli, nebudeme říkat kam, ale je pod dohledem lékařů. Byli jsme za ním, ta situace je lepší, než byla včera. Chtěli bychom požádat, nechci říkat o diskrétnost, když to tady veřejně říkáme, ale stačí lidský respekt. Je to těžké pro nás všechny. Budeme mu držet palce. Nic jiného nám nezbývá,“ dodala Lenka Kuběnka.

Podívejte se, co Tadeášovi Kuběnkovi předpověděly karty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také