Krutá realita Charlotte Štikové: Její oči dokazují, že padá na samé dno

Charlotte Štiková (27) sice zmizela z veřejného života, ale mluvit se o ní nepřestalo. Rodina, která s ní v posledních měsících není dokonce ani v kontaktu, otevřeně přiznává, že nejmladší Štika lítá v problémech. Některé fotky ukazují, že Charlotte bohužel dopadla na dno.

Veřejně se problémy na Charlotte Štikovou začaly nabalovat v roce 2023, kdy si řada žen do médií postěžovala, že je měla podvést. Údajně si od ní objednaly zboží, za které dopředu zaplatily, ale nikdy ho neobdržely, ani peníze jim následně vráceny nebyly. Ještě předtím se přitom zdálo, že se Charlotte daří dobře. Její sestra Ornella ale přiznala, že něco takového se neděje poprvé.

„Ona už jednou tenhle průšvih měla. Já jsem to všechno zahladila, všechny její zákazníky jsem vyplatila a už to nebudu dělat znova. Řekla mi, že to byla hloupost, že už to dělat nebude, a já jsem jí řekla, že to není jen tak něco, že je to fakt pr*er. Teď to nedodržela a já už nemůžu řešit tyhle průšvihy donekonečna,“ řekla Ornella Koktová v podcastu, který má spolu s Agátou Hanychovou.

V uplynulých letech nejmladší Štika výrazně zhubla a na sociálních sítích působila, jako by na sobě opravdu tvrdě pracovala. Monika Binias ale už tehdy tvrdila, že je vše jinak a že si nechala podvázat žaludek. Dále se rozpovídala o tom, že když Charlotte začala hubnout, začal se jí tím plnit sen. S dlouholetým partnerem Ifkem se údajně rozešla proto, že si myslela, že si najde milionáře.

„Snažila jsem se Charlotte dohledat. Vypisovala jsem, volala. Pak se mi ji podařilo dohnat. Řekla mi, že ji věznil chlap, který ji týral, chtěl ji zabít, znásilnit. Plno lidí zklamala. Dluží plno lidem peníze. Ti špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ posteskla si Binias v podcastu Nevim no.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lidé na pervitinu jsou jako dohořívající svíčka

Dnes již rozvrácená rodina se běžně na ničem neshodne a veřejné hádky nejsou výjimkou. Že je to se Charlotte špatné, ale potvrzují všichni. Vypadá to totiž, že rodinu zcela odstřihla. „Vůbec nevím, kde se pohybuje, kde bydlí, nic prostě... Neviděl jsem ji asi rok, bohužel,“ řekl pro Prima Lajk otec Charlotty Michal Štika.

Podívejte se, jak Čharlotte zářila v show Štiky:

Nyní na sociálních sítích jedna ze Charlottiných kamarádek zveřejnila snímky, ze kterých je hned o něco jasnější, o čem její příbuzní mluví. „Dvě zrůdičky u splavu,“ napsala Gabriela k fotografiím, z nichž je zjevné, že realita je tolik odlišná od toho, jak se Charlotte chce prezentovat na Instagramu.

Nejmladší Štiková bohužel na fotkách vypadá, jako by se ucházela o roli a apokalyptickém filmu. Charlotte i její kamarád si veřejně dělají legraci z toho, že něco „šlapalo“ a že vypadají jako „makové panenky“. Co asi tak mohlo šlapat? Nezdá se, že by obě ženy na místo, kde fotky vznikly, dojely na kolech...

Sdílejte článek
Štítky drogy Instagram pervitin Ornella Koktová amfetamin Charlotte Štiková Monika Binias skutečnost Michal Štika

Přečtěte si také