Virály

15. dubna 2024 14:29

Josef Šťastna

Strach, že se narkomanka Katka nedožije prázdnin. Bradáčová na nejnovějších fotkách šokuje

Narkomanka Kateřina Bradáčová (48) je díky režisérce Heleně Třeštíkové nejznámější uživatelkou tvrdých drog v Česku. Po těžkém zimním období se zdálo, že z nejhoršího je venku. Nejnovější fotky ale šokují.

Kateřina Bradáčová se obávala poslední zimy s tím, že má zcela podlomené zdraví. Její tělo posledních deset let odchází opravdu rychle. Na konci roku 2023 se dokonce po Praze mezi bezdomovci šířily zvěsti, že Katka je po smrti.

To se nepotvrdilo, Katka se dožila i jara, ale dobře na tom není. Nejnovější fotky zubožené ženy přinesl web eXtra.cz. Redaktoři s ní chtěli udělat rozhovor, ale nebylo to možné. Katka je zcela ponořená do svého temného světa.

Katku ničí drogy a alkohol

Tragická postava české drogové scény je dlouhodobě smířená s tím, že každý den bojuje v ulicích Prahy o holý život. Každý den může být jejím posledním.

Dlouholeté užívání tvrdých drog se na zdravotním stavu narkomanky Katky krutě podepsalo. V posledních měsících se snažila nebrat heroin a dávala přednost metadonu či pervitinu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dcera narkomanky Katky šokuje: Mojí maminkou je ve skutečnosti moje babička

Narkomanka Katka přiznala, že největší neplechu v jejím těle paradoxně udělal alkohol. Právě ten ji rychle přiblížil cestě na druhý břeh. „Stejně tu budu tak čtyři roky, mám špatná játra, vím to,“ postěžovala si v rozhovoru s redaktorem Lajku před pěti lety. Uvedla, že je smířená s tím, že brzy umře...

Podívejte se na rozhovor s Helenou Třeštíkovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také