Showbyznys

21. března 2024 14:11

Josef Šťastna

Charlotte Štiková čelí nařčení, že je zlodějka. Sebrala prý tisícovku ženě z Moravy

Charlotte Štiková (27) si hraje na podnikatelku, ale její služby mají mouchy. Ozvala se další žena, která tvrdí, že zaplatila za zboží, které jí ale mladá Štika pak nedodala.

Charlotte Štiková, která je dcerou Moniky Binias, roky sní o tom, že jednoho dne rozjede svůj vlastní byznys. Bohužel to vypadá, že do řádného podnikání mají její aktivity daleko. Už v roce 2023 se bulvárním novinářům ozvala řada žen, které tvrdily, že je Charlotte podvedla.

Tehdy se k celé problematice musel vyjadřovat také její tatínek Michal Štika. Ten uvedl, že s dcerou není skoro v kontaktu a vzkázal, že za Charlotte nenese žádnou zodpovědnost, protože je dávno plnoletá.

Web Super.cz nyní přišel s dalším případem, který na snažení mladé Štiky nevrhá vůbec dobré světlo. Ozvala se totiž mladá žena z Moravy, která tvrdí, že si od Charlotte chtěla koupit bundu za 1080 korun. Peníze poslala na účet, ale zboží nikdy neobdržela. Když požadovala nějaké vysvětlení, tak s ní Charlotte odmítla komunikovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rodina Štikových se bojí o Charlotte. Lidé zpochybňují způsob, jakým si vydělává peníze

„Sledovala jsem ji od dob reality show Štiky. Měla jsem ji ráda a důvěřovala jí. Nikdy by mě nenapadlo, že by něčeho takového byla schopná,“ řekla Super.cz žena, která je přesvědčená, že ji mladá Štiková podvedla. Získat vyjádření Charlotte Štikové je složité, často mění telefony.

Podívejte se na ukázku z reality show Štiky

Sdílejte článek
Štítky peníze podvod Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také