Orální kauza Sergeie Barracudy: Stáhl raději žalobu, směje se Kuběnka

Kauza mezi kontroverzním influencerem Tadeášem Kuběnkou a raperem Sergeiem Barracudou ještě není u konce. Minulý rok se v médiích objevila informace, že spolu ti dva měli prožít noc. Zatímco Tadeáš tuto informaci potvrdil, druhý zúčastněný vše popřel a chtěl na něj kvůli tomu dokonce podat žalobu. Teď je ale možná vše jinak.

Tadeáš Kuběnka, který patří mezi velice kontroverzní a extravagantní youtubery, se svou homosexuální orientací netají. Znát ho můžete například jako vítěze reality show LIKE HOUSE 2. Na druhé straně stojí na první pohled drsný rapper Sergei Barracuda, až do nedávna nikdo nepochyboval o tom, že by rapper nebyl heterosexuál. Spekulace o jejich poměru navíc rozvířila společná fotografie a tvrzení Kuběnky.

„Byla to opilecká noc. Kdo by si takovou kočku, jako jsem já, nedal,“ sdělil tehdy Tadeáš v rozhovoru pro Extra.cz. Youtuber později poskytl ještě o něco pikantnější detaily. „Tu noc mi řekl, že můj osud je v jeho rukách," uvedl v srpnu.

Mohlo by vás zajímat: Tadeáš Kuběnka tvrdí, že sbalil hvězdu filmu Banger. Postelových kvalit milence se bojí

Sergei Barracuda se po nějaké době rozhodl vydat vyjádření na svém Instagramu, kde vše popřel a potvrdil svou pověst. „Škoda, že nenapsali těm stovkám holek, co jsem měl, aby věděli, co mám skutečně rád. Na mně žádný Kuběnka parazitovat nebude,“ prozradil své nemalé číslo a zároveň naznačil, že se ze strany Kuběnky jedná pouze o promyšlený tah směřující k vyšší sledovanosti a zájmu veřejnosti. Na závěr videa dodal, že hodlá podat žalobu.

Kuběnka se posléze bránil tím, že on sám tuto informaci ven jako první nepustil. K aktu mělo dojít u něj na bytě, kde byli v tu dobu přítomní ještě další lidé. Sdělil ale, že o tom někomu řekl, protože netušil, že se jedná o tajemství.

Stažení žaloby

Uběhlo několik měsíců a dvojice se u soudu podle všeho zatím nesetkala. „Tak Sergei B. stáhnul žalobu, protože po mém vyjádření k jeho žalobě zjistil, že by to prohrál. Mám neskutečně moc důkazů,“ sdělil Kuběnka. „Jeho žaloba je takzvaně bizarní a nedává vůbec smysl. Soud se mu reálně vysmál, protože tam jsou i hrubky a je to úplná katastrofa. Každopádně nakonec žádný soud nebude, zatím. Uvidíme, jestli nebudu chtít žalovat já ho,“ dodal youtuber.

Čtěte také: Tadeáš Kuběnka natočil šílený song o vítězství v Clash of the Stars. Bude z toho internetový hit?

Detektor lži

Nicméně Sergei Barracuda byl před časem hostem pořadu The Mag, ve kterém na něj připevnili detektor lži. Jakmile došlo na očekávanou otázku týkající se kauzy s Kuběnkou, měl jasnou odpověď, kterou následně potvrdil i přístroj. „Ne,“ odmítl raper poměr s Tadeášem. K soudu se ale nevyjádřil. „Nic z toho, co se říká, že se stalo, není pravda. Já vím, kde ta pravda leží, ale až to budu mít černé na bílém na papíře, tak to nebudu chtít rozpitvávat. Je to můj osobní boj a když vedu s někým osobní boj, tak to nevytahuju veřejně a nechci, aby mi někdo viděl do karet,“ prohlásil Barracuda v rozhovoru.

Sdílejte článek

Přečtěte si také